Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

οικογενειακά

Αρχική » Oneiro » οικογενειακά

Ονειροκρίτης οικογενειακά - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : οικογενειακά

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

δολοφόνος - δολοφονία

Αν στο όνειρό σας είστε μάρτυρας μίας δολοφονίας, σημαίνει ότι θα σας συμβούν συνταρακτικά γεγονότα στη ζωή σας, όχι απαραίτητα άσχημα, αλλά το σίγουρο είναι ότι θα σας σημαδέψουν.

εγκατάλειψη

Η παλαιότερη ερμηνεία ενός ονείρου που περιείχε εγκατάλειψη ερωτικού συντρόφου ήταν η προσμονή δυσάρεστων γεγονότων, στις μέρες μας όμως έχει αλλάξει η ερμηνεία αυτή και τώρα σημαίνει ευτυχία στα οικογενειακά θέματα σας.

Σχετικά όνειρα

  • Αν ονειρευτείτε πως βλέπετε κάποιο θαύμα να γίνεται ή ότι εσείς κάνετε θαύματα, σημαίνει πως θα ξαφνιαστείτε από τις άσχημες εξελίξεις στα ερωτικά σας θέματα.
    Πρέπει να είστε ειλικρινείς με τα άτομα που σας αγαπούν.

  • Γενικά η έκτρωση στα όνειρα είναι κακό σημάδι, εφόσον δεν συντρέχει λόγος στην πραγματική σας ζωή.

    Εάν δείτε στον ύπνο σας ότι γίνετε μια έκτρωση από κάποια γυναίκα τότε να περιμένετε την εξέλιξη της ερωτική σας σχέσεις σε απελπισμένη και ταραγμένη απροσδόκητα.

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι βρίσκεστε μέσα σε μια κουζίνα, να περιμένετε σύντομα απρόσμενα κέρδη.

    Αν βρίσκονται πολλοί άνθρωποι στην κουζίνα, θα έχετε λογομαχίες και οικογενειακές διενέξεις.

  • Αν δείτε ότι απεχθάνεστε ένα πρόσωπο στο όνειρό σας, σημαίνει ότι θα νιώσετε αρέσκεια για κάποιον, και ότι η υποψία σας για την τιμιότητα του θα αποδειχθεί βάσιμη.

  • Το ξύδι μπορεί να αποτελεί ένα πολύ χρήσιμο και νόστιμο συνοδευτικό για το φαγητό μας, όταν όμως εμφανίζεται στο όνειρό μας είναι αρκετά δυσοίωνο, καθώς η οξύτητα του συνδέεται από αρχαιοτάτων χρόνων με αναποδιές.

  • Είτε γλυκό και ανοιξιάτικο, είτε κρύο και χειμερινό αφήνει μία ελαφριά μελαγχολία.
    Έτσι λοιπόν και στο όνειρό μας το δειλινό σημαίνει ότι θα περάσουμε μία περίοδο μελαγχολίας και κατάθλιψης και η όρεξή μας θα είναι περιορισμένη.

Εγγραφή στο RSS - οικογενειακά