Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

μηχανή ξυρίσματος

Αρχική » Oneiro » μηχανή ξυρίσματος

Ονειροκρίτης μηχανή ξυρίσματος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : μηχανή ξυρίσματος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

μουστάκι - μουστάκια

Ονειροκρίτης μουστάκι - μουστάκια

Το μουστάκι στα όνειρα αποτελεί σύμβολο δύναμης και επιτυχίας.

Εάν είστε άντρας και δείτε ότι έχετε μουστάκι, ενώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει, σημαίνει ότι θα καταφέρετε να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας και τα συμφέροντά σας.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι βρίσκεστε έξω από ένα ξενοδοχείο και το περιεργάζεστε, τότε, όσο πιο μεγαλόπρεπο είναι το ξενοδοχείο αυτό, τόσο περισσότερα και τα εμπόδια που θα συναντήσετε στη ζωή σας.

  • Το μουγκρητό προμηνύει άσχημα γεγονότα για την περίοδο που θα εμφανιστεί στα όνειρά μας.
    Συγκεκριμένα, εάν δείτε στο όνειρό σας ότι ακούτε μουγκρητό ανθρώπου, ενώ κάτι τέτοιο δε συμβαίνει στην πραγματικότητα, τότε πιθανό εσείς ή κάποιο άτομο στο περιβάλλον σας να αρρωστήσει βαριά.

  • Η εμφάνιση ενός γραμματίου στις μέρες μας, κάλλιστα θα μπορούσε να είναι μια εκδήλωση άγχους προερχόμενη από την καθημερινότητα.
    Ωστόσο ο συμβολικός του χαρακτήρας είναι σύντομες αγωνίες κυρίως στους επαγγελματικούς, αλλά και σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής.

  • Ένα γεμάτο ταμείο είναι αυτό που στην πραγματική ζωή θα μας έκανε χαρούμενους.
    Στον ονειρικό μας κόσμο όμως το περιεχόμενο του ταμείου δεν παίζει απολύτως κανέναν ρόλο καθώς η εμφάνισή του και μόνο προμηνύει πολύ τύχη και μια πολύ ευνοϊκή περίοδο.

  • Αν στο όνειρό σας δείτε ένα κλαρίνο που δεν χρησιμοποιείτε, το όνειρό σας είναι άνευ σημασίας.
    Αν δείτε ότι κάποιος παίζει κλαρίνο θα πρέπει να περιμένετε σύντομα μεγάλες οικονομικές επιτυχίες.

  • Στην περίπτωση που βρεθείτε στον ονειρικό σας κόσμο μπλεγμένος σε πράξεις σαδιστικές, το όνειρό σας προσπαθεί να σας προειδοποιήσει να αλλάξετε τρόπος ζωής, καθώς από ότι φαίνεται είστε σεξουαλικά ανενεργός στερημένος.

Εγγραφή στο RSS - μηχανή ξυρίσματος