Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

μπαλόνια

Αρχική » Oneiro » μπαλόνια

Ονειροκρίτης μπαλόνια - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : μπαλόνια

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

μπαλόνι

Ονειροκρίτης μπαλόνι

Το μπαλόνι στο όνειρο συμβολίζει απογοήτευση ή κάτι το ανέφικτο.

Εάν δείτε στον ύπνο σας πολλά μπαλόνια φουσκωμένα είτε σε ένα χώρο είτε να πετάνε τότε κάποιος στόχος που έχετε θέσει ή κάποιο όνειρο που έχετε να είναι πολύ δύσκολο έως ανέφικτο να πραγματοποιηθεί.

Σχετικά όνειρα

  • Τα πιόνια και τα παιχνίδια με πιόνια είναι σχετικά ασυνήθιστα όνειρα.
    Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κρατάτε στα χέρια σας πιόνια κάποιου παιχνιδιού (σκακιού, ντάμας, κλπ), σημαίνει πως είστε άνθρωπος αυταρχικός και χρησιμοποιείτε τους άλλους ανενδοίαστα.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι περιβάλλεστε από ζευγάρια αλλά έχετε παθητική στάση ως προς αυτό που συμβαίνει και καμία ανάμειξη, τότε θα πρέπει να περιμένετε σύντομες στεναχώριες που θα σας καταβάλουν.

  • Τα πυροτεχνήματα όταν κάνουν την εμφάνισή τους στα όνειρά μας, μπορεί να φαίνονται φανταχτερά και φωτεινά, είναι όμως παραπλανητικά, καθώς είναι ένα σημάδι πως ενώ θα πάρετε χαρές και καλές ειδήσεις, σύντομα θα μεταμορφωθούν σε λύπες, βάσανα, καθώς και σε ανούσιες σχέσεις.

  • Το φανάρι στα όνειρα, προτρέπει σε εγρήγορση για την αντιμετώπιση περίπλοκων καταστάσεων.

    Αν δείτε αναμμένο φανάρι σε όνειρο, να είστε σε ετοιμότητα για να αποφύγετε πιθανές επιπλοκές στις υποθέσεις σας.

  • Οι φυσικές καταστροφές θεωρούνται γενικά από τον ονειροκρίτη, δυσοίωνα όνειρα τα οποία συνήθως σχετίζονται με εφιάλτες.

  • Η αίσθηση και το κλίμα αυτού του ονείρου παίζουν καθοριστικό ρόλο στην ερμηνεία του.

Εγγραφή στο RSS - μπαλόνια