Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

μπέμπης

Αρχική » Oneiro » μπέμπης

Ονειροκρίτης μπέμπης - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : μπέμπης

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Αν βλέπετε συχνά στα όνειρα σας ότι κατοικείτε σε υψηλούς ορόφους πολυκατοικιών, ενώ κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει στην πραγματικότητα, σημαίνει πως είστε άτομο που «μεγαλοπιάνεται».

  • Οποιασδήποτε μορφής ενοικιαστήριο δείτε στον ύπνο σας, είτε να εισπράττετε ενοίκιο είτε να σας το πληρώνουν τότε να περιμένετε γκρίνιες και συγκρούσεις στον κοντινό σας συνήθως οικογενειακό περιβάλλον.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας πόδια καλλίγραμμα και μάλιστα αν τα πόδια αυτά ανήκουν σε άτομο του αντίθετου φύλου, είστε άνθρωπος με στέρεες φιλίες και σχέσεις και σας περιβάλλει η αγάπη και η εκτίμηση όλων των γνωστών σας και τίποτε δεν μπορεί να σας απειλήσει.

  • Ο θυμός γενικά για τους ανθρώπους είναι αρνητική αντίδραση.

    Αν όμως στο όνειρο σας δείτε ότι διακατέχεστε από θυμό, ότι προβλήματα έχετε είναι προσωρινά και επιλύσιμα.

  • Αν στον ύπνο σας δείτε ένα κοπάδι με καμήλες τότε να περιμένετε τεράστιες επιτυχίες σε όλους τους τομείς.
    Αν όμως δείτε ότι ταξιδεύετε εσείς και μια καμήλα μόνο τότε προβλήματα και στεναχώριες να περιμένετε στην προσωπική σας ζωή.

  • Ένα συχνό όνειρο, η δυσκολία στην αναπνοή ή βαριά ανάσα θεωρείται δυσοίωνη και αποτελεί έναν από τους κλασικούς εφιάλτες που βλέπουμε στα όνειρα.
    Δείτε το λήμμα ανάσα

Εγγραφή στο RSS - μπέμπης