Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ρυμουλκό

Αρχική » Oneiro » ρυμουλκό

Ονειροκρίτης ρυμουλκό - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ρυμουλκό

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

ναυάγιο - ναυαγός

Ονειροκρίτης ναυάγιο - ναυαγός

Ένα ναυαγισμένο πλοίο στα όνειρα προμηνύει απογοήτευση.

Εάν δείτε πλοίο ναυαγισμένο και κατεστραμμένο κοντά στην ακτή τότε πιθανό κάποιοι στόχοι που είχατε θέσει ή κάποια όνειρα που κάνατε εκείνη την περίοδο να μην πραγματοποιηθούν, να «ναυαγήσουν».

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στο όνειρό σας πως παρακολουθείτε κάποιον θαυματοποιό να κάνει το πρόγραμμά του και να παρουσιάζει τα διάφορα τρικ που κάνουν τον κόσμο να μένει άναυδος όσο και σας, αυτό σημαίνει πως πρέπει να προσέξετε πολύ γιατί θα βρεθεί άνθρωπος που θ σας παίξει βρώμικο παιχνίδι και όλοι θα μείνουν

  • Ο ορός όταν εμφανίζεται στα όνειρά μας, μεταφράζεται περισσότερο σαν ελιξήριο, παρά σαν κάτι που χρειάζεστε επειδή είστε άρρωστος ή πρόκειται να αρρωστήσετε.

  • Η κατάσταση της λεηλασίας στα όνειρα συμβολίζει καταπιεσμένα αρνητικά συναισθήματα τα οποία δημιουργούν έναν εσωτερικό θυμό.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι καπνίζετε πολύ, μάλλον είστε νευρικό άτομο και διανύετε μία περίοδο με εντάσεις και εκνευρισμό.
    Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας γιατί η περίοδος αυτή θα κρατήσει.

  • Ο άνεμος στο όνειρο εξαρτάται από την ένταση και την αίσθηση που έχει.
    Αν ο άνεμος είναι καθαρός , απαλός και ευχάριστος τότε τα πράγματα είναι πού καλά.

  • Σε αυτό το όνειρο δώστε ιδιαίτερη προσοχή γιατί το να δείτε στον ύπνο σας αγκυλωμένα μέλη του σώματός σας, είναι πολύ εύκολο καθώς υπάρχει περίπτωση,να έχετε ξαπλώσει με γεμάτο στομάχι ή να πλακώνεται κάποιο μέλος του σώματός σας.

Εγγραφή στο RSS - ρυμουλκό