Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

νεανική

Αρχική » Oneiro » νεανική

Ονειροκρίτης νεανική - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : νεανική

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

νέος - νέα

Ο νέος συμβολίζει επιτυχία και αποφασιστικότητα.
Εάν λοιπόν δείτε ότι συναντάτε νέους και διασκεδάζετε τότε να είστε σίγουροι ότι θα κοπιάσετε αλλά η πίστη στους στόχους σας και ο δυναμισμό σας θα σας ανταμείψουν.

Σχετικά όνειρα

  • Ο Άδης είναι ένας τόπος θλίψης.

    Έτσι και στα όνειρα, ο Άδης σχεδόν πάντα προϋποθέτει εφιάλτη.

    Άν δείτε λοιπόν ότι βρίσκεστε στον Άδη, σημαίνει πως στο άμεσο μέλλον, και ίσως για μεγάλο χρονικό διάστημα, θα σας απασχολήσουν σημαντικά προβλήματα που έχουν σχέση με την διαβίωση.

  • Η κουκουβάγια παραμένει ένα από τα πιο ισχυρά σύμβολα στην ερμηνεία των ονείρων καθώς είναι συνδεδεμένη με το πέρασμα στον άλλο κόσμο αλλά και την σοφία.

    Από τα πανάρχαια χρόνια, η παρουσία της κουκουβάγιας στα όνειρα σήμαινε θάνατο.

  • Η ζώνη στα όνειρα, εκτός από την προφανή χρηστική της ιδιότητα, έχει και την ιδιότητα του κύρους αλλά και των ευθυνών.

    Και η ζώνη στο όνειρο εμφανίζετε για να σας προειδοποιήσει ότι αν δεν προσέχετε τα πράγματα θα πάρουν άσχημη τροπή και ενδέχεται να περάσετε πολλές δυσκολίες.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κάποιος σας διηγείται ένα παραμύθι, θα διαπιστώσετε σύντομα πως έχετε πέσει στα δίχτυα δόλιων και αναξιόπιστων ανθρώπων.

  • Το δισκοπότηρο, παρότι αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα σύμβολα της θρησκείας μας, θεωρείται πάρα πολύ κακός οιωνός όταν παρουσιάζεται στα όνειρα.
    Έτσι βάσανα, ταλαιπωρίες, πεσμένο ηθικό, στεναχώριες και πολλά άσχημα σας περιμένουν αν δείτε στον ύπνο σας δισκοπότηρο.

  • Αν δείτε κοπάδι τράγων, σύντομα θα πλουτίσετε από κληρονομιά ξαφνική και απροσδόκητη.

    Αν πάλι δείτε στο όνειρο ότι σας κυνηγάει ένας τράγος με άγριες διαθέσεις, φυλαχτείτε από εχθρούς που σας επιβουλεύονται.

Εγγραφή στο RSS - νεανική