Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

φορείο

Αρχική » Oneiro » φορείο

Ονειροκρίτης φορείο - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : φορείο

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

γιατρός - ιατρείο

Ονειροκρίτης γιατρός - ιατρείο

Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε ο ίδιος γιατρός πρόκειται να λάβετε βοήθεια από ανθρώπους του περιβάλλοντός σας, χωρίς να το περιμένετε και που θα είναι πολύ σημαντική για εσάς.

νοσοκομείο

Ονειροκρίτης νοσοκομείο

Το νοσοκομείο στα όνειρα είναι σύμβολο αρνητικό.

Εάν δείτε ότι είστε σε νοσοκομείο ασθενής και κάτι τέτοιο δεν ισχύει στην πραγματικότητα, πιθανό να υπάρξουν αρνητικές εξελίξεις στα οικονομικά σας και συναισθήματα λύπης και απογοήτευσης.

Σχετικά όνειρα

  • Παρότι το να βλέπετε στον ύπνο σας ένα σφαγείο δεν φαίνεται αρχικά και πολύ ευοίωνο, τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά καθώς είναι ένα από τα όνειρα που μεταφράζονται από τα πολύ παλιά χρόνια ως ένδειξη εξέλιξης και άνθησης στον επαγγελματικό τομέα.

  • Όταν δείτε στον ύπνο σας καφάσια, ανεξαρτήτου υλικού, σχήματος και αν είναι γεμάτα ή άδεια τότε κάποια κέρδη είναι στην πόρτα σας.
    Παρόλα αυτά θα πρέπει να προσέξετε πολύ για να τα κρατήσετε, γιατί το εύκολο χρήμα "τρώγεται" γρήγορα.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι απειλείστε από κάποιον κακοποιό και νιώθετε έντονο τον κίνδυνο, τότε το όνειρο αυτό ήρθε για να σας προειδοποιήσει και να σας προφυλάξει.
    Έχετε πολλούς εχθρούς ή πολλούς ανθρώπους στο περιβάλλον σας που σας φθονούν. Πάρετε τα μέτρα σας.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι βρίσκεστε πάνω σε κατάρτι πλοίου, τότε πολύ σύντομα θα έχετε επιτυχίες σε πολλούς τομείς της ζωής σας.
    Αν προσπαθείτε και δεν μπορείτε να ανέβετε ή πέφτετε από αυτά, τότε το ακριβώς αντίθετο.
    Ερωτικές επιτυχίες θα βρείτε αν απλά βλέπετε τα κατάρτια.

  • Το φιλί στα όνειρα έχει πολλαπλές ερμηνείες και έχει σχέση με τα άτομα τα οποία εμπλέκονται, καθώς και την "αίσθηση" που μας αφήνει το εν λόγω όνειρο.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας αντιλόπες, σημαίνει πως θα έχετε υψηλές φιλοδοξίες, που όμως θα μπορέσουν να πραγματοποιηθούν με την ανάπτυξη μεγάλης δραστηριότητας.

Εγγραφή στο RSS - φορείο