Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

σκακιέρα

Αρχική » Oneiro » σκακιέρα

Ονειροκρίτης σκακιέρα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : σκακιέρα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

ντόμινο

Στα όνειρα μπορεί να εμφανιστεί το παιχνίδι ντόμινο ή η μεταμφίεση ντόμινο.
Εάν δείτε ότι είστε εσείς μεταμφιεσμένος/η σε ντόμινο τότε διανύετε μία περίοδο που όλα τα ελαττώματά σας έχουν έρθει στην επιφάνεια με πιο έντονη την υποκρισία.

Σχετικά όνειρα

  • Η κούκλα στα όνειρα μπορεί να συμβολίζει διάφορα πράγματα, ανάλογα με το περιεχόμενο του ονείρου σας και την προσωπική σας ερμηνεία του. Ωστόσο, συνήθως οι κούκλες αντιπροσωπεύουν την αθωότητα, την παιδικότητα και την ανυποταξία.

  • Η εμφάνιση ενός άρχοντα στο όνειρο, ακόμα κι αν αυτός είστε εσείς ο ίδιος, είναι αναμφίβολο σημάδι του ναρκισσισμού και της αλαζονείας που σας διακατέχουν.

  • Αν δείτε την κολόνα σαν θεμελιώδες στοιχείο ενός οικήματος, σημαίνει ότι είστε ένας άνθρωπος με ήθος και αρχές, που τα καταφέρνει πολύ καλά στις δυσκολίες.
    Αν δείτε ότι γκρεμίζετε κολόνες, τότε το όνειρό σας είναι ένα σημάδι ότι θα περάσετε μεγάλες φουρτούνες.

  • Ξαφνική χαρά θα συναντήσετε όταν στον ύπνο σας δείτε ότι είστε εγγαστρίμυθος.
    Να περιμένετε μεγάλη αλλαγή στην διάθεση σας σε αυτήν την περίπτωση.

  • Αν ονειρευτείτε ότι σας έχει πιάσει ζαλάδα και δυσφορείτε από αυτή τότε σημαίνει πως προσπαθείτε αλλά μάταια να δείξετε αδιαφορία για κάποια κατάσταση που σας είναι στενάχωρη και σας προβληματίζει έντονα το τελευταίο χρονικό διάστημα.

  • Η ζυγαριά και το ζύγισμα στα όνειρα αποτελεί την αλληγορία της θείας δίκης.
    Έτσι η ζυγαριά όταν εμφανίζεται στα όνειρά μας είναι ένα σύμβολο δικαιοσύνης και αντιπροσωπεύει : είτε την ανάγκη μας για ισορροπία είτε τον φόβο μας μην κριθούμε ανεπαρκείς.

Εγγραφή στο RSS - σκακιέρα