Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

δράκος

Αρχική » Oneiro » δράκος

Ονειροκρίτης δράκος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : δράκος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

δράκος - δράκοντας

Να εύχεστε να βλέπετε όνειρα με δράκους και φανταστικά ζώα παραμυθιών γιατί σημαίνει ότι νιώθετε ακόμη παιδί.
Από την άλλη βέβαια μπορεί να είστε λίγο παραπάνω ανώριμος απ' ό,τι πρέπει και ίσως θα έπρεπε να γίνετε λίγο πιο αποτελεσματικός στις δουλειές σας.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δεν είστε άτομο δεδηλωμένα φαντασιόπληκτο ή δον κιχωτικό και δείτε στον ύπνο σας ότι επισκέπτεστε μια αίθουσα που έχει πανοπλίες ή ότι βρίσκεστε σε ένα χώρο με αρματωμένους ιππότες, να περιμένετε μια δυσάρεστη στροφή στη συμπεριφορά των άλλων απέναντι σας που θα οφείλεται στις παραλείψεις και

  • Ό,τι σκεφτόμαστε για τη δόξα δεν έχει καμία σχέση το αν δούμε στον ύπνο μας ότι μας δοξάζουν.
    Θεωρείται κακός οιωνός από τους παλαιότερους και όχι άδικα.
    Είτε δείτε ότι έχετε μεγάλη δόξα εσείς είτε άλλοι, να προσέχετε τις κινήσεις σας γιατί παραμονεύει η παταγώδης αποτυχία!

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι βρίσκεστε μέσα σε ένα ζαχαροπλαστείο,τα νέα είναι πολύ ευχάριστα.

    Το ζαχαροπλαστείο και τα είδη ζαχαροπλαστικής στο όνειρο σηματοδοτούν την προσεχή ευημερία σε όλους τους τομείς που σας απασχολούν αυτή την εποχή.

  • Εάν στο όνειρό σας δείτε γεμάτο μελανοδοχείο τότε με κάποιες πράξεις σας που δεν σας τιμάν, θα προκαλέσετε την οργή και την κατακραυγή των γύρω σας.

  • Αν βρεθείτε, στον ύπνο σας σε χώρο εσωτερικό, συσκοτισμένο από βαριά παραπετάσματα, θα συναντήσετε κατά τη δημιουργική σας πορεία προσκόμματα, όχι συνηθισμένα και θα αποτύχετε οικτρά σε υποθέσεις που θεωρούσατε απλές.

  • Το ασανσέρ στα όνειρα είναι άλλο ένα, όχι θετικό σημάδι.

    Αν δείτε λοιπόν ασανσέρ, σημαίνει ότι θα συναντήσετε εμπόδια και πιθανόν να έχετε μπλεξίματα, στον τομέα της εργασίας σας.

Εγγραφή στο RSS - δράκος