Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

χάρος

Αρχική » Oneiro » χάρος

Ονειροκρίτης χάρος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : χάρος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δεν είστε άτομο δεδηλωμένα φαντασιόπληκτο ή δον κιχωτικό και δείτε στον ύπνο σας ότι επισκέπτεστε μια αίθουσα που έχει πανοπλίες ή ότι βρίσκεστε σε ένα χώρο με αρματωμένους ιππότες, να περιμένετε μια δυσάρεστη στροφή στη συμπεριφορά των άλλων απέναντι σας που θα οφείλεται στις παραλείψεις και

  • Αν δείτε, στο όνειρο σας, σάλπιγγα ή ακούσετε τον οξύ ήχο της, θα λάβετε ειδήσεις που θα συμβάλλουν αποφασιστικά στη μελλοντική σας ευτυχία.
    Αν ονειρευτείτε ότι παίζετε σάλπιγγα, οι επιτυχίες που θα σημειώσετε θα ξεπεράσουν κατά πολύ τις προσδοκίες σας.

  • Αν ονειρευτείτε ότι ακούτε γάιδαρο να γκαρίζει στο όνειρο σας, σημαίνει ότι θα πάρετε κληρονομιά ή θα απαλλαγείτε από υποχρεώσεις.

  • Αν ανεβαίνετε σε βουνό ή σε σκαλιά, σε όνειρο, θα έχετε αναγνωρισιμότητα και κοινωνική καταξίωση.

    Αν κάποιος σας βοηθάει κατά την ανάβαση, θα συναντήσετε κάποια ισχυρή φυσιογνωμία που θα σας προστατέψει από καταστάσεις.

  • Αν βρεθείτε, στον ύπνο σας, μέσα σε λαβύρινθο και μάταια πασχίζετε να βγείτε, μην περιμένετε να λήξουν εύκολα για σας οι αγωνίες και τα βάσανα.

  • Ο κουμπαράς συμβολίζει μία αλλαγή στην οικονομική σας κατάσταση.

    Εάν δείτε έναν κουμπαρά που δεν γνωρίζετε, γεμάτο με λεφτά, τότε να περιμένετε κάποια οικονομική επιβάρυνση είτε απώλεια κάποιων χρημάτων.

Εγγραφή στο RSS - χάρος