Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

δραπέτης

Αρχική » Oneiro » δραπέτης

Ονειροκρίτης δραπέτης - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : δραπέτης

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

δραπέτης - δραπετεύω

Αν ονειρευτείτε ότι είστε κάπου φυλακισμένος και νιώθετε έντονη την καταπίεση και τελικά καταφέρετε να δραπετεύσετε, είναι ο αντικατοπτρισμός της πραγματικότητας και η ανάγκη σας για να ξεφύγετε απ' την καθημερινότητα που έχει γίνει αφόρητη.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας κτίριο εντυπωσιακό και μεγάλο που το θαυμάζετε, οι πιθανότητες να επιτύχετε σε κάτι που επιχειρείτε είναι μικρές, αν όχι ανύπαρκτες.

  • Μια ευρέως διαδεδομένη αντίληψη, που αποτελεί πλέον λαϊκή δοξασία, θέλει τα όνειρα που βλέπουμε κατά την ημέρα αυτή της εβδομάδας πάντοτε να επαληθεύονται και να μας «βγαίνουν».

  • Να και ένα όνειρο όπου η ερμηνεία του είναι και καλή και κακή ταυτόχρονα.

    Αν δείτε λοιπόν στον ύπνο σας τελετή γάμου ή μυστήριο βάπτισης, όπου είστε παράνυμφοι, σημαίνει πως είστε άτομο που ναι μεν αρκείται στα λίγα, αλλά διακατέχεται και από κοινωνικές φοβίες.

  • Η εμφάνιση ενός γραμματίου στις μέρες μας, κάλλιστα θα μπορούσε να είναι μια εκδήλωση άγχους προερχόμενη από την καθημερινότητα.
    Ωστόσο ο συμβολικός του χαρακτήρας είναι σύντομες αγωνίες κυρίως στους επαγγελματικούς, αλλά και σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής.

  • Μία βόλτα στην παραλία αν όχι για όλο τον κόσμο για τον περισσότερο αποτελεί μια κατάσταση που προσφέρει ξεκούραση και ευχαρίστηση.

  • Τα πυροτεχνήματα όταν κάνουν την εμφάνισή τους στα όνειρά μας, μπορεί να φαίνονται φανταχτερά και φωτεινά, είναι όμως παραπλανητικά, καθώς είναι ένα σημάδι πως ενώ θα πάρετε χαρές και καλές ειδήσεις, σύντομα θα μεταμορφωθούν σε λύπες, βάσανα, καθώς και σε ανούσιες σχέσεις.

Εγγραφή στο RSS - δραπέτης