Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

δυναμίτης

Αρχική » Oneiro » δυναμίτης

Ονειροκρίτης δυναμίτης - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : δυναμίτης

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

δυναμίτης

Αν στον ύπνο σας δείτε δυναμίτη να σκάει, τότε σημαίνει πως θα συμβεί κάτι έντονο στην ζωή σας και θα σας σημαδέψει.
Αν κρατάτε εσείς τον δυναμίτη σημαίνει ότι είστε αδύναμος σαν χαρακτήρας, ενώ αν τον κρατάει άλλος προσέξτε γιατί θα σας εξαπατήσουν.

Σχετικά όνειρα

  • Το όνειρο αυτό αποτελεί ένα κλασικό παράδειγμα ονείρου που ερμηνεύεται αντίστροφα.
    Το συναίσθημα αυτό όταν με κάποιον τρόπο το βιώνουμε στον ονειρικό μας κόσμο, θα πρέπει να περιμένουμε σύντομα βάσανα και δυσκολίες σε όλους τους τομείς κατά τον ονειροκρίτη.

  • Η αστρική σφαίρα και η παρουσία μας σε αυτήν μέσα στα όνειρα είναι ένα σπάνιο φαινόμενο.

    Έτσι, αν δείτε στο όνειρο σας την αστρική σφαίρα, σημαίνει ότι οι προσπάθειες και τα σχέδια σας θα κορυφωθούν σε παγκόσμια επιτυχία και διάκριση.

  • Κατά τον παραδοσιακό ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι φοράς χειροπέδες, θα γνωρίσεις μεγάλους νίκες.

    Στα επαγγελματικά σου θα σε αναγνωρίσουν οι ομότιμοι αλλά και οι ανώτεροί σου, ενώ αν έχεις δική σου επιχείρηση θα βγάλεις πολλά λεφτά.

  • Το να βλέπετε πράγματα, ρούχα ή οικεία δωμάτια τα οποία έχουν χάσει το χρώμα τους και τη ζωντάνια τους στον ονειρικό σας κόσμο δεν αποτελεί ένα καλό οιωνό.
    Σύντομα θα πρέπει να περιμένετε αναποδιές και κακοτυχίες που μπορεί να χτυπήσουν οποιονδήποτε τομέα.

  • Η καμηλοπάρδαλη είναι ένα επιβλητικό και πανέμορφο ζώο το οποίο όμως δεν συναντάται στην χώρα μας, οπότε δύσκολα εμφανίζεται στα όνειρα σας.

  • Αν δείτε ότι βρίσκεστε σε κάποιο μέρος όπου γίνεται παιχνίδι ζαριών στο οποίο επιλέξατε να μην συμμετέχετε,σημαίνει πως επιτυχίες και δόξα θα σας ακολουθήσουν στην πορεία σας.

Εγγραφή στο RSS - δυναμίτης