Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

κορδέλα

Αρχική » Oneiro » κορδέλα

Ονειροκρίτης κορδέλα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : κορδέλα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

δώρο

Ονειροκρίτης δώρο

Γενικότερα η ερμηνεία των δώρων στα όνειρα έχει ύπουλη και δυσοίωνη εξήγηση.

Είτε σας κάνουν δώρο είτε κάνετε εσείς σημαίνει ότι υποβόσκει δολιοφθορά, εξαπάτηση και έχθρα και στις δύο περιπτώσεις.

Άρα ή εσείς θα θελήσετε να βλάψετε κάποιον ή ο άλλος εσάς.

Σχετικά όνειρα

  • Αν ακούσετε στον ύπνο σας τον ήχο της κόρνας και μάλιστα σε μεγάλη ένταση όπως ακούγονται σε ποδοσφαιρικούς αγώνες ή στο καρναβάλι ή

  • Το λευκό χρώμα ακόμα και στα όνειρα συμβολίζει την αθωότητα.

    Εάν δείτε λοιπόν ένα περιβάλλον στο οποίο υπερισχύει το λευκό χρώμα τότε ένα από τα στοιχεία του χαρακτήρα σας είναι η αγνότητα των προθέσεων σας σε πολλές καταστάσεις και η έλλειψη καχυποψίας.

  • Τα ερπετά στα όνειρα έχουν συχνά διφορούμενη ερμηνεία και εξαρτάται από τι είδατε ακριβώς.

    Γενικά αν δείτε βόα στο όνειρο σας και η θέα του φιδιού σας δημιούργησε δυσφορία - αηδία, σημαίνει θυελλώδεις καταστάσεις και μεγάλη κακοτυχία, θα ακολουθήσει απογοήτευση από τους ανθρώπους.

  • Αν δείτε ότι αγοράζετε λαχείο και κερδίζετε, το πιο πιθανό είναι να αποτύχετε σε ό,τι επιχειρήσετε κατά τις επόμενες εβδομάδες.

    Αν δείτε ότι τα προαισθήματα σας δεν βγαίνουν αληθινά και ο λαχνός σας χάνει, να περιμένετε επιτυχίες και απροσδόκητα κέρδη.

  • Αν σε κάποιο όνειρό σας δείτε ότι φυσάει δυνατός άνεμος, σημαίνει ότι θα υποστείτε οικονομικές καταστροφές και θα πληγεί η αξιοπιστία σας.
    Αν όμως δείτε ότι φυσάει ήρεμος, φρέσκος αέρας που σας αναζωογονεί, σημαίνει ότι θα έχετε υλικά κέρδη ως ανταμοιβή για το ήθος σας.

  • Οι σπόροι είναι σύμβολο ευημερίας και αναγέννησης. Συμβολίζουν υπόσχεση για καινούργια πράγματα και καταστάσεις αλλά και την μελλούμενη ευτυχία.

    Αν δείτε σπόρο ή σπόρους στον ύπνο σας, σημαίνει ότι θα έχετε μεγάλες χρηματικές απολαβές αλλά και ευτυχία.

Εγγραφή στο RSS - κορδέλα