Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

δόλος

Αρχική » Oneiro » δόλος

Ονειροκρίτης δόλος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : δόλος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

δώρο

Ονειροκρίτης δώρο

Γενικότερα η ερμηνεία των δώρων στα όνειρα έχει ύπουλη και δυσοίωνη εξήγηση.

Είτε σας κάνουν δώρο είτε κάνετε εσείς σημαίνει ότι υποβόσκει δολιοφθορά, εξαπάτηση και έχθρα και στις δύο περιπτώσεις.

Άρα ή εσείς θα θελήσετε να βλάψετε κάποιον ή ο άλλος εσάς.

Σχετικά όνειρα

  • Το μουγκρητό προμηνύει άσχημα γεγονότα για την περίοδο που θα εμφανιστεί στα όνειρά μας.
    Συγκεκριμένα, εάν δείτε στο όνειρό σας ότι ακούτε μουγκρητό ανθρώπου, ενώ κάτι τέτοιο δε συμβαίνει στην πραγματικότητα, τότε πιθανό εσείς ή κάποιο άτομο στο περιβάλλον σας να αρρωστήσει βαριά.

  • Η παρουσία ερπετών στα όνειρα είναι αρκετά συχνή και εκφράζει κυρίως υπαρξιακές αγωνίες και σεξουαλικές ανησυχίες. Πρόκειται για βασανιστικά όνειρα που χαρτογραφούν τον εσωτερικό μας κόσμο και αποκαλύπτουν μια ζωή ανικανοποίητη, αγχώδη και ταραγμένη.

  • Το πορτοκάλι είναι πολύ καλό ονειρικό σύμβολο.
    Όπως και τα περισσότερα καρποφόρα δέντρα, έτσι και η πορτοκαλιά σημαίνει επιτυχίες και χαρές εάν είναι ανθισμένη,υγιής ή γεμάτη καρπούς και αποτυχίες και στεναχώριες εάν είναι σε κακή κατάσταση ,χωρίς καρπούς ή άρρωστη.

  • Άμα δείτε στον ύπνο σας κάποιο γνωστό σας πρόσωπο που έχει πεθάνει, τα νέα για εσάς είναι πολύ καλά.
    Είναι ένας άγγελος που ήρθε να σας προστατέψει και να βοηθήσει την περίοδο που διανύετε για να φέρετε εις πέρας όλα σας τα προβλήματα.

  • Αν στο όνειρό σας δείτε ότι απειλήσει από κάποιον κίνδυνο, όμως καταφέρνετε στο τέλος να γλιτώσετε,πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί γιατί το όνειρο σας έχει έρθει για να σας προειδοποιήσει για μεγάλους κινδύνους που πρόκειται να σας απειλήσουν.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας πως είσαστε αλήτης, αυτό σημαίνει πως σύντομα θα διαγράψετε μονομιάς σοβαρές έννοιες που έχετε στη ζωή σας.
    Αν δείτε πως κάποιος άλλος το όνειρό σας είναι αλήτης, αυτό αποτελεί ένα σημάδι πως κάποιος από το στενό σας περίγυρο, σας φθονούν.

Εγγραφή στο RSS - δόλος