Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

έβενος

Αρχική » Oneiro » έβενος

Ονειροκρίτης έβενος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : έβενος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

έβενος - ξύλο

Παρόλο που το υλικό αυτό είναι πολύτιμο λόγω της σπανιότητας του, στα όνειρα δεν θεωρείται ιδιαίτερα καλός οιωνός.
Όταν στον ύπνο σας δείτε τον περιβάλλοντα χώρο να αποτελείται από ξύλινα αντικείμενα (εβένινα), τότε θα σας παρουσιαστούν έντονες αλλά προσωρινές δυσκολίες.

Σχετικά όνειρα

  • Η μεγάλη και έντονη λάμψη στα όνειρά μας η οποία δε μας καίει και δε μας απειλεί συμβολίζει μία περίοδο δημιουργίας και δυναμισμού στην οποία θα βρεθείτε και θα σας οδηγήσει σε επιτυχία και αναγνώριση.

  • Οι μύγες στο όνειρο συμβολίζουν εκνευριστικά εμπόδια.

    Εάν δείτε στον ύπνο σας πολλές πετούμενες μύγες που σας ενοχλούν και κάτι τέτοιο δεν ισχύει στην πραγματικότητα, τότε πιθανό εκείνη την περίοδο να υπάρξουν εμπόδια στον εργασιακό σας χώρο που θα σας εκνευρίσουν.

  • Αν ονειρευτείτε ότι βλέπατε θερμόμετρο, σημαίνει διαφωνίες στην οικογένεια και ατυχίες στην επιχείρηση.
    Σπασμένο θερμόμετρο θεωρείται προάγγελος αρρώστιας.
    Αν είδατε τον υδράργυρο να κατεβαίνει, οι υποθέσεις σας δεν θα έχουν καλή έκβαση.

  • Τα όνειρα στα οποία εμφανίζετε μια πρώην αγάπη είναι πολύ συνηθισμένα, ειδικά μετά την πρόσφατη σύναψη μιας νέας σχέσης ή μετά από χωρισμό γιατί αυτή τη χρονική περίοδο είμαστε πιο ευάλωτοι συναισθηματικά.

  • Τα αισθήματα και τα συναισθήματα στα όνειρα δείχνουν γενικά άνθρωπο που διακατέχεται από φοβίες και άγχη.

    Μια άλλη εκδοχή είναι ότι η ύπαρξη συναισθημάτων στα όνειρα σχετίζεται άμεσα με την κανονική ζωή μας και δεν σημαίνουν κάτι παραπάνω.

  • Εάν δείτε στον ύπνο σας ότι κοιμάστε και βλέπετε όνειρο, και μάλιστα αυτό είναι εφιάλτης τότε καλύτερα θα ήταν για λίγο καιρό να ξεκουραστείτε για να ηρεμήσετε τα νεύρα σας.

Εγγραφή στο RSS - έβενος