Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αντίθετα

Αρχική » Oneiro » αντίθετα

Ονειροκρίτης αντίθετα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αντίθετα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Ανάλογα με τον τρόπο που θα δείτε το συγκεκριμένο όνειρο αλλάζει και η ερμηνεία του.
    Αν δείτε λοιπόν στον ύπνο σας ότι εσείς ο ίδιος είστε συμβολαιογράφος, χωρίς όμως να ισχύει κάτι τέτοιο στην πραγματικότητα ,θα πρέπει να περιμένετε άνθιση των επαγγελματικών σας υποθέσεων.

  • Η εμφάνιση ενός γραμματίου στις μέρες μας, κάλλιστα θα μπορούσε να είναι μια εκδήλωση άγχους προερχόμενη από την καθημερινότητα.
    Ωστόσο ο συμβολικός του χαρακτήρας είναι σύντομες αγωνίες κυρίως στους επαγγελματικούς, αλλά και σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής.

  • Όπως και το ξύλο, έτσι και ο ξυλουργός στο όνειρο μπορεί να έχει διαφορετική ερμηνεία ανάλογα με τον τρόπο τον οποίο το βλέπουμε και με την κατάστασή μας στην πραγματικότητα.

  • Η πείνα είναι ένα από τα κλασικά ονειρικά σύμβολα που παραδοσιακά ερμηνεύεται «αντίστροφα».

    Αν δείτε λοιπόν στον ύπνο σας ότι πεινάτε λόγω φτώχειας (και όχι κάποιο άλλο λόγο), προοιωνίζεται ένα λαμπρό μέλλον, πλούσιο σε απολαβές και εμπειρίες.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι μετέχετε σε τυχερά παιχνίδια (ζάρια, χαρτιά, κλπ.), καλό θα είναι να αναθεωρήσετε μια απόφαση σας για συμμετοχή σε ριψοκίνδυνη επιχείρηση.

  • Το να δείτε σε όνειρο ότι είστε εγκλωβισμένος - εγκλωβισμένη σε κάποιο στενό χώρο,συνήθως αποτελεί έκφανση οργανικού άγχους και δεν έχει κάποια ιδιαίτερη ερμηνευτική σημασία.

Εγγραφή στο RSS - αντίθετα