Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ελεγκτής

Αρχική » Oneiro » ελεγκτής

Ονειροκρίτης ελεγκτής - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ελεγκτής

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

εισπράκτορας - ελεγκτής

Ο εισπράκτορας στα όνειρα είναι κακό σημάδι για τα οικονομικά σας.
Είτε έχετε υποπέσει σε λάθη παλαιότερα είτε θα βρεθούν μπροστά σας οικονομικές "ατασθαλίες" άλλων.

Σχετικά όνειρα

  • Η κατσαρόλα, στα όνειρα, ερμηνεύεται όπως και όλα τα άλλα «δοχεία», καθώς και ερμηνεύεται ανάλογα με τη ποσότητα των αγαθών που περικλείει.

    Έτσι αν δείτε στο όνειρο σας τη κατσαρόλα γεμάτη σημαίνει ότι πλούτος και κέρδη σας περιμένουν.

  • Το παλιό και ταλαιπωρημένο χρώμα, ή έλλειψη λάμψης, το ξεθώριασμα σε αγαπημένα η γνώριμα πράγματα, δεν είναι καλό σημάδι όταν εμφανιστούν στον ύπνο μας, καθώς αποτελεί ένα σημάδι πως σύντομα θα έρθουμε αντιμέτωποι με μεγάλες δυσκολίες.

  • Το φαγητό είναι πηγή ζωής και ευχαρίστησης στην πραγματική μας ζωή και η ερμηνεία του στον ονειρικό κόσμο δεν διαφέρει και πάρα πολύ.

  • Αν δείτε λοιπόν στον ύπνο σας ότι είστε έγκυος και σας έχουν πιάσει οι ωδίνες (πόνοι) του τοκετού, σύντομα θα συμβούν γεγονότα που θα σας αναστατώσουν και θα σας συνταράξουν.

  • Η παρουσία της λεβάντας στα όνειρα είναι συνυφασμένη με το ερωτικό στοιχείο κατά τον ονειροκρίτη.

    Αποτελεί ένα πολύτιμο βότανο από την αρχαιότητα με αμέτρητες χρήσεις που ποικίλουν από αντιμετώπιση πυρετών και παθήσεων μέχρι και την αντιμετώπιση του σκόρου.

  • Ο παραδοσιακός ονειροκρίτης κατατάσσει την εμφάνιση του ιεροκήρυκα στα όνειρα, στην κατηγορία των ονείρων με αρνητική ερμηνεία.

Εγγραφή στο RSS - ελεγκτής