Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

εκταφή

Αρχική » Oneiro » εκταφή

Ονειροκρίτης εκταφή - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : εκταφή

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

εκταφή

Ονειροκρίτης εκταφή

Εάν στον ύπνο σας δείτε ότι είστε στο νεκροταφείο και γίνεται εκταφή ενός νεκρού τότε να περιμένετε δυσάρεστες εκπλήξεις και τράνταγμα των σχέσεων σας με τους γύρο σας.

Αν κάνετε εσείς την εκταφή, θα μάθετε δυσάρεστα νέα.

Σχετικά όνειρα

  • Ο λάρυγγας συμβολίζει μία προσπάθεια από εμάς να ζητήσουμε βοήθεια από κοντινούς μας ανθρώπους για μία κατάσταση που μας βασανίζει.

  • Η ομολογία στα όνειρα υποδεικνύει συνήθως ενοχές ή και τραύματα που κουβαλάμε και θέλουμε να ξεφορτωθούμε, κατά τον ονειροκρίτη.

  • Ο βιασμός είναι η άσκηση φυσικής βίας με σκοπό την ασέλγεια.

    Αν στα όνειρα σας σας επισκέπτονται συχνά εικόνες βιασμών, καλό θα είναι να ζητήσετε τη συμβουλή κάποιου ψυχιάτρου.

  • Η νοσταλγία στα όνειρα είναι ευοίωνη.
    Εάν δείτε στο όνειρό σας ότι νιώθετε νοσταλγία για οτιδήποτε, πιθανό να υπάρξουν ευκαιρίες για ευχάριστες αποδράσεις που δεν έχετε προγραμματίσει.

  • Από τα πολύ παλιά χρόνια μία ημερομηνία για την εμφάνιση του αμονιού στα όνειρά μας.
    Το όνειρο αυτό αποτέλεσμα σημάδι πως διανύετε μία περίοδο πού είστε πολύ αποφασισμένος να υλοποιήσετε ακόμα και τα πιο παράλογα σχέδια σας.

  • Βάρκα και βαρκάδα σε νερά ήρεμα, με ευχάριστη παρέα,υποδηλώνουν άνθρωπο με ευθύ και τίμιο χαρακτήρα, που αργά ή γρήγορα, θα απολαύσει την εκτίμηση των άλλων και θα γνωρίσει την επιτυχία.

Εγγραφή στο RSS - εκταφή