Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

εκτροχιασμός

Αρχική » Oneiro » εκτροχιασμός

Ονειροκρίτης εκτροχιασμός - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : εκτροχιασμός

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Τα λουριά στα όνειρα συμβολίζουν δέσμευση και πιέσεις.
    Εάν περνάτε μία περίοδο στη ζωή σας που έχει καταβάλλει το άγχος και η πίεση τότε είναι πολύ πιθανό να δείτε στο όνειρό σας λουριά.

  • Ένα συχνό όνειρο, η δυσκολία στην αναπνοή ή βαριά ανάσα θεωρείται δυσοίωνη και αποτελεί έναν από τους κλασικούς εφιάλτες που βλέπουμε στα όνειρα.
    Δείτε το λήμμα ανάσα

  • Οι σωματικές ελιές κατά τον ονειροκρίτη είναι συνυφασμένες με γλωσσοφαγιά και επιβουλή τρίτων προς το άτομο που τις έχει στο σώμα ή το πρόσωπο του.

  • Αν δείτε πως φτάσατε στο ανώτατο σημείο ανόδου, ή στην κορυφή μιας σκάλας, χωρίς να σκοντάψετε ή να τρεκλίσετε, είναι καλό σημάδι. Η ζωή σας θα είναι εξασφαλισμένη και θα έχετε πολλές επιτυχίες.

  • Το μοιρολόγι παραδόξως συμβολίζει χαρά και έχει αντίθετη ερμηνεία από ότι στην πραγματική ζωή.
    Εάν δείτε στο όνειρό σας ότι λέτε ή ακούτε μοιρολόγια από άλλους τότε να περιμένετε μία ξαφνική χαρά ή μία πολύ ευχάριστη είδηση.

  • Η αποπλάνηση στα όνειρα είναι συνηθισμένο φαινόμενο, καθώς εμπεριέχει σεξουαλικές τάσεις και επιθυμίες που πιθανόν να έχουμε καταπιεσμένες, οι οποίες εκδηλώνονται με αυτή τη μορφή.

Εγγραφή στο RSS - εκτροχιασμός