Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ελαφίνα

Αρχική » Oneiro » ελαφίνα

Ονειροκρίτης ελαφίνα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ελαφίνα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

ελάφι

Ονειροκρίτης ελάφι

Εάν στον ύπνο σας δείτε ένα χτυπημένο ελάφι τότε να προσέχετε τον ερωτικό σας σύντροφο καθώς συμβολίζει την απιστία.
Εάν όμως δείτε πολλά ελάφια να τρέχουν μαζί τότε να περιμένετε χαρμόσυνο μήνυμα η και πιθανώς σημαντικά έσοδα από επαγγελματική δραστηριότητα ή αναπάντεχη κληρονομιά.

Σχετικά όνειρα

  • Ο ορός όταν εμφανίζεται στα όνειρά μας, μεταφράζεται περισσότερο σαν ελιξήριο, παρά σαν κάτι που χρειάζεστε επειδή είστε άρρωστος ή πρόκειται να αρρωστήσετε.

  • Αν δείτε ότι είστε παραλήπτης κάποιου μηνύματος, θα λάβετε ειδήσεις που θα σας ανακουφίσουν. Προβλέπονται θετικές αλλαγές στις υποθέσεις που σας απασχολούν.

  • Ανάλογα την ποιότητα της καρέκλας και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται εξηγείται και το όνειρο που είδατε.

    Αν η καρέκλα είναι γερή και ωραία εμφανισιακά και καλής ποιότητας, τότε μπορείτε να χαίρεστε και να ελπίζετε.

    Πολλές κατακτήσεις σας περιμένουν σε όλους τους τομείς.

  • Ο καφές στα όνειρα συμβολίζει, κατά βάση, θλιβερά μαντάτα.

    Έτσι, όπως και αν δείτε καφέ στον ύπνο σας, είτε σας τον προσφέρουν, είτε τον προσφέρετε, είτε τον καβουρντίζετε, είτε απλώς παρακολουθείτε άλλους να πίνουν καφέ, να περιμένετε πίκρες, βάσανα, αποτυχίες, αρρώστιες.

  • Όπως και να δείτε ιεραπόστολο στον ύπνο σας, σημαίνει ότι η ζωή που έχετε χτίσει είναι ψεύτικη και ζείτε ακόμη και εις βάρος άλλων ανθρώπων.

  • Στην περίπτωση που δείτε στον ονειρικό σας κόσμο όπως οι ώμοι σας είναι φαρδύτεροι από ότι στην πραγματικότητα, το όνειρο σας αποτελεί ένα σημάδι πως δεν θα το βάλετε με τίποτα κάτω και θα κάνετε ό τι είναι δυνατό για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας.

Εγγραφή στο RSS - ελαφίνα