Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

εμετός

Αρχική » Oneiro » εμετός

Ονειροκρίτης εμετός - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : εμετός

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

εμετός

Ονειροκρίτης εμετός

Ο εμετός είναι ένα πολυσυζητημένο ονειρικό σύμβολο, του οποίου η ερμηνεία διχάζει μέχρι και σήμερα.
Η επικρατέστερη ερμηνεία θεωρεί ότι εξαρτάται από το ποιος είναι ο παθών.
Έτσι αν δείτε ότι κάνετε εμετό στον ύπνο σας τότε να περιμένετε στεναχώριες και δυσκολίες.

Σχετικά όνειρα

  • Αν στο όνειρό σας δείτε ότι κάποιος σας ξελογιάζει είτε με τη γοητεία του είτε με την ομορφιά του και εσείς δεν μπορείτε να αντισταθείτε με τίποτα στο γόητρο του, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς αυτό μπορεί να σημαίνει πως άνθρωποι από το κοντινό σας περιβάλλον μπορεί να συνωμοτήσ

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κοσκινίζετε αλεύρι ή κάποιο άλλο υλικό ή ακόμη ότι απλά κρατάτε ένα κόσκινο, τότε τα πράγματα για εσάς και την οικογένειά σας μάλλον δεν είναι καθόλου καλά.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας παστά και μάλιστα ότι τρώτε μια πάστα, να περιμένετε δυσκολίες, εμπόδια και αποτυχίες στα επαγγελματικά σας.
    Αν πάλι είδατε πως αγοράσατε στον ύπνο σας πάστα, αυτό σημαίνει κέρδη από τη δουλειά, που θα σας φέρουν μεγάλη ικανοποίηση.

  • Τα κάγκελα στο όνειρο σηματοδοτούν δυσκολίες.
    Αν δείτε στον ύπνο σας ότι περιβάλλεστε από φράχτη ή πόρτα με κάγκελα, τότε σημαίνει ότι δύσκολα πρόκειται να επιτύχετε οτιδήποτε κι αν επιχειρήσετε.

  • Ο λιποτάκτης συμβολίζει την ανάγκη διεξόδου από μία κατάσταση που μας πιέζει και νιώθουμε εγκλωβισμένοι.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε ορφανός, ενώ κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει στην πραγματικότητα, θα βρεθούν στη ζωή σας ισχυροί άνθρωποι που θα σας προστατεύσουν αποτελεσματικά και θα σας προωθήσουν σε ανώτερες θέσεις.

Εγγραφή στο RSS - εμετός