Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

πυροσβεστική

Αρχική » Oneiro » πυροσβεστική

Ονειροκρίτης πυροσβεστική - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : πυροσβεστική

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

φωτιά - πυρκαγιά

Ονειροκρίτης φωτιά - πυρκαγιά

Ο παραδοσιακός ονειροκρίτης αναφέρει για την φωτιά :

Αν δείτε στον ύπνο σας μεγάλη φωτιά να καίει δάσος ή πόλη θα συμβούν κοινωνικές αναταραχές. Αν δείτε φωτιά να καίει το σπίτι ή το μαγαζί σας, συμφορές έρχονται. Αν δείτε ότι σβήνετε φωτιά, θα σας τύχει αναπάντεχη κληρονομιά.

πυρκαγιά

Αν δείτε στον ύπνο σας μεγάλη πυρκαγιά που καίει δάσος, πόλη ή περιοχή, θα συμβούν κοινωνικά γεγονότα έκτακτα που θα ταράξουν τη γενική γαλήνη της πόλης ή του κράτους στο οποίο ζείτε.
Αν καίγεται το σπίτι ή το μαγαζί σας, να περιμένετε συμφορές μέσα στην οικογένεια.

εμπρησμός

Εάν δείτε στο ύπνο σας ότι διαπράττεται εμπρησμό τότε αυτό συμβολίζει ότι έχετε πολύ θυμό και παράπονο από τους ανθρώπους δίπλα σας.
Εάν κάποιος άλλος είναι ο εμπρηστής τότε να είστε έτοιμοι για να απογοητευθείτε από κοντινά σας πρόσωπο απροσδόκητα.

Σχετικά όνειρα

  • Η κλασική ερμηνεία του ονείρου αυτού, παραπέμπει σε συζυγικές και ερωτικές απιστίες.

    Επίσης το όνειρο αυτό ίσως υποδεικνύει, προσωπικούς φόβους, άγχος και υποψίες που έχετε και γενικά ανήκει στην κατηγορία με τους συνηθισμένους - επαναλαμβανόμενους εφιάλτες.

  • Αν δείτε αετό να πετά από πάνω σας, σημαίνει ότι θα αγωνιστείτε πολύ σκληρά για τις επιδιώξεις σας, οι οποίες τελικά θα πραγματοποιηθούν
    Το να δείτε αετό κουρνιασμένο ψηλά, σημαίνει ότι θα αποκτήσετε φήμη, πλούτο και την υψηλότερη θέση στη χώρα σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι έχετε πεθερό ή πεθερά, ενώ κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει δεδομένου ότι είστε ανύπαντροι, θα περάσετε μια περίοδο μεγάλης έντασης στις σχέσεις σας με πρόσωπα αγαπημένα.

  • Αν στο όνειρό σας δείτε ότι βρίσκεστε σε δάσος και κλαδιά σας κόβουν τον δρόμο από το να περάσετε, τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι σύντομα θα έρθετε αντιμέτωπος με μεγάλα προβλήματα που θα σας κλονίσουν το ηθικό.

  • Και το εδώλιο συγκαταλέγεται στα δυσοίωνα όνειρα, με αρνητική χροιά στην ερμηνεία τους.

  • Ο καφές στα όνειρα συμβολίζει, κατά βάση, θλιβερά μαντάτα.

    Έτσι, όπως και αν δείτε καφέ στον ύπνο σας, είτε σας τον προσφέρουν, είτε τον προσφέρετε, είτε τον καβουρντίζετε, είτε απλώς παρακολουθείτε άλλους να πίνουν καφέ, να περιμένετε πίκρες, βάσανα, αποτυχίες, αρρώστιες.

Εγγραφή στο RSS - πυροσβεστική