Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

πώληση

Αρχική » Oneiro » πώληση

Ονειροκρίτης πώληση - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : πώληση

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι ανακρίνεται ανθρώπους, θεωρείται ότι οι υποψίες που έχετε απέναντι σε ανθρώπους κοντινούς σας είναι παντελώς ανυπόστατες.

  • Αν, στο όνειρο σας, συναντήσετε οδοιπόρο που έρχεται από μακριά, κάποιο πρόσωπο του παρελθόντος σας, από καιρό ξεχασμένο, θα εμφανιστεί και θα παίξει κυρίαρχο ρόλο στη ζωή σας.

  • Η μυζήθρα συμβολίζει επαγγελματική αποτυχία.
    Εάν λοιπόν δείτε στο όνειρο μυζήθρα και δεν είστε ο ίδιος ή η ίδια τυροκόμος, όπως κι αν την δείτε να περιμένετε αποτυχία στον επαγγελματικό τομέα.
    Αν πάλι στο όνειρο σας δείτε οτι τρώτε μυζήθρα, να προσέχετε την υγεία σας.

  • Ο αποκεφαλισμός στα όνειρα, είναι ένα ιδιαίτερης σημειολογίας όνειρο, καθώς αντιπροσωπεύει τα αγχη τα οποία μας διακατέχουν στην παρούσα περίοδο της ζωής μας. θα χρειαστεί να χαλαρώσετε και να επαναπροσδιορίσετε καταστάσεις και ζητήματα με πιο αποτελεσματικό τρόπο.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κάποιος σας διηγείται ένα παραμύθι, θα διαπιστώσετε σύντομα πως έχετε πέσει στα δίχτυα δόλιων και αναξιόπιστων ανθρώπων.

  • Το να δείτε γύπα στο όνειρο σας σημαίνει ότι κάποιος προσπαθεί με πανουργία να σας καταστρέψει - εκτός αν δείτε ότι ο γύπας πληγώνεται ή είναι σκοτωμένος.

    Όταν μια γυναίκα ονειρευτεί γύπα, σημαίνει ότι θα κατηγορηθεί και θα υποτιμηθεί.

Εγγραφή στο RSS - πώληση