Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

θηλασμός

Αρχική » Oneiro » θηλασμός

Ονειροκρίτης θηλασμός - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : θηλασμός

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

θηλασμός

Για τη γυναίκα που θα ονειρευτεί πως θηλάζει το μωρό της προβλέπεται πρόσληψη σε καλή δουλειά.
Για την κοπέλα που θα ονειρευτεί πως θηλάζει ένα μωρό, προβλέπεται πως θα απασχοληθεί σε θέσεις τιμητικές και εμπιστευτικές.

Σχετικά όνειρα

  • Αν στον ύπνο σας έχετε αυτήν τη αίσθηση ξεγνοιασιάς και απελευθέρωσης, ανεξάρτητα από το περιεχόμενο του ονείρου, τα πράγματα δεν είναι και τόσο θετικά, καθώς θα έρθετε αντιμέτωποι με βάσανα και δυσκολίες σύντομα.

  • Το να βλέπετε πράγματα, ρούχα ή οικεία δωμάτια τα οποία έχουν χάσει το χρώμα τους και τη ζωντάνια τους στον ονειρικό σας κόσμο δεν αποτελεί ένα καλό οιωνό.
    Σύντομα θα πρέπει να περιμένετε αναποδιές και κακοτυχίες που μπορεί να χτυπήσουν οποιονδήποτε τομέα.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε φούρναρης, να περιμένετε οικονομικές ζημιές κι επαγγελματικές σκοτούρες.

    Αν δείτε πολλά ψωμιά σε ράφι φούρνου, να περιμένετε πλούτο και άνεση.

  • Η νηστεία στο όνειρο συμβολίζει αμφιβολίες.
    Εάν δείτε ότι νηστεύετε για θρησκευτικούς λόγους, πιθανό να διανύετε μία περίοδο όπου αμφιβάλετε για τον ίδιο σας τον εαυτό και την εντιμότητά σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κολυμπάτε ή απλώς βρίσκεστε στο βυθό της θάλασσας ή κάποιας λίμνης, είναι σημάδι ότι μπορεί να έχετε κάποιο πρόβλημα με την υγεία σας και θα ήταν καλό να κάνετε το συντομότερο γενικές ιατρικές εξετάσεις

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι τρέχετε με λαχτάρα να ανταμώσετε πρόσωπο αγαπητό, σημαίνει πως ζείτε στερημένοι από ανθρώπινες σχέσεις, μοναχικά, εξαιτίας του απαιτητικού και αδέκαστου χαρακτήρα σας.

Εγγραφή στο RSS - θηλασμός