Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

παίγνια

Αρχική » Oneiro » παίγνια

Ονειροκρίτης παίγνια - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : παίγνια

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Αν βλέπετε συχνά στα όνειρα σας ότι κατοικείτε σε υψηλούς ορόφους πολυκατοικιών, ενώ κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει στην πραγματικότητα, σημαίνει πως είστε άτομο που «μεγαλοπιάνεται».

  • Οι καλαμιές γενικότερα συμβολίζουν κάτι το ασταθές και κρύβουν κινδύνους κυρίως για τα οικονομικά.

  • Το βαρόμετρο και η γενικά η πρόβλεψη του καιρού - παρατήρηση των ατμοσφαιρικών αλλαγών - αποτελεί παραδοσιακά έναν από τους πολλούς τρόπους για την απόκτηση γνώσης σχετικά με το μέλλον.

  • Η κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων στο όνειρο είναι ένα σημάδι ατελείωτης ταλαιπωρίας και κακής διαχείρισης του χρόνου που έχετε.
    Σύντομα θα αρχίσετε κάτι που δεν θα έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα και θα σας ταλαιπωρήσει για πολύ καιρό.

  • Ακόμη ένα τυπικό όνειρο με «αντίστροφη» ερμηνεία με εξαίρεση την περίπτωση όπου φοράτε νυφικό, αλλά είστε με παρέα και όχι σε γάμο, στην οποία περίπτωση θα έχετε ευχάριστες συναντήσεις.

  • Αν, στον ύπνο σας, βρεθείτε σε κινηματογράφο και κυρίαρχο στοιχείο του ονείρου είναι η λευκή του οθόνη που σας μαγνητίζει με την καθαρότητα και την ψυχρότητα της, θα σημειώσετε τεράστιες επιτυχίες που θα οφείλονται αποκλειστικά στο μεθοδικό και ψύχραιμο χαρακτήρα σας.

Εγγραφή στο RSS - παίγνια