Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

παλτό

Αρχική » Tags » παλτό

Ονειροκρίτης παλτό - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : παλτό

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

μπουφάν - παλτό

Ονειροκρίτης μπουφάν - παλτό

Εάν στον ύπνο σας δείτε ότι φοράτε ένα καινούργιο και ακριβό παλτό τότε να περίμενε απροσδόκητα θετική άνοδο στις δουλειές σας.

Πανωφόρι καινούργιο και ζεστό που σας προστατεύει από το κρύο και την παγωνιά, προοιωνίζει κέρδη και επιτυχίες στον αισθηματικό τομέα.

Σχετικά όνειρα

  • Όταν ονειρευτείτε σκουλαρίκια, η ερμηνεία του ονείρου εξαρτάται συνήθως από το συμβολισμό που έχουν για εσάς τα σκουλαρίκια.Στο όνειρο τα σκουλαρίκια αποτελούν σύμβολο υποκρισίας, συναισθηματικής κενότητας και ερωτικής απιστίας.

  • Στην περίπτωση που παρακολουθείτε μία παράσταση κάποιου ταχυδακτυλουργού στο όνειρό σας, θα πρέπει σύντομα να περιμένετε πως κάποιος θα σας εξαπατήσει.

  • Εάν δείτε στον ύπνο σας ένα αμφιθέατρο γεμάτο με ενθουσιώδεις θεατές, σημαίνει ότι έχετε δύναμη του χαρακτήρα και θα πετύχετε τους στόχους με χαρακτηριστική αποφασιστικότητα.

  • Η βροχή στα όνειρα προμηνύει δυσάρεστες καταστάσεις.
    Εάν δείτε στο όνειρο ότι μία ξαφνική και δυνατή μπόρα τότε πιθανό εκείνη την περίοδο η τύχη σας να αλλάξει προς το χειρότερο.

  • Η εμφάνιση ενός άρχοντα στο όνειρο, ακόμα κι αν αυτός είστε εσείς ο ίδιος, είναι αναμφίβολο σημάδι του ναρκισσισμού και της αλαζονείας που σας διακατέχουν.

  • Σε αυτό το όνειρο η αίσθηση που έχετε όταν το βλέπετε παίζει καθοριστικό ρόλο στην ερμηνεία του.
    Στην περίπτωση που δείτε ότι κάποιος άλλος ή εσείς πέφτει με αλεξίπτωτο χωρίς να φοβάται, σημαίνει ότι αυτή την περίοδο που διανύετε, ότι επιχειρείτε να κάνετε θα καρποφορεί.

Εγγραφή στο RSS - παλτό