Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ρημαγμένο

Αρχική » Oneiro » ρημαγμένο

Ονειροκρίτης ρημαγμένο - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ρημαγμένο

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

ερείπια - χαλάσματα

Ονειροκρίτης ερείπια - χαλάσματα

Τα ερείπια, λόγω της σημειολογικής τους έννοιας, έχουν αντίστοιχη αρνητική χροιά και στα όνειρα και συμβολίζουν την παραίτηση και την παρακμή.

Πρώτον εάν δείτε στον ύπνο σας ότι το ερείπιο είναι στο σπίτι σας τότε να περιμένετε δυσάρεστα γεγονότα.

Σχετικά όνειρα

  • Στην περίπτωση που είστε αθλητής στο άλμα, συνήθως το όνειρο δεν χρήζει ερμηνείας από τον ονειροκρίτη καθώς είναι μια φυσιολογική εκδήλωση του υποσυνειδήτου σας.
    Αν όμως αυτό δεν συμβαίνει και δείτε τι κάνετε ένα άλμα με επιτυχία, σύντομα οι κόποι σας θα ανταμειφθούν.

  • Η παρουσία του αιματίτη στα όνειρα, έχει παρόμοια σημασία με το αίμα - λόγω χρώματος - και σημαίνει γρήγορες εξελίξεις.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας τον εαυτό σας εντελώς διαφορετικό από ότι είναι στη πραγματικότητα και μάλιστα να έχετε χάσει όλο σας το βάρος και να έχετε αποκτήσει καχεκτική μορφή μην φοβηθείτε καθώς αυτό σημαίνει ότι πως σας περιμένουν επαγγελματικές επιτυχίες.

  • Αν ονειρευτείτε ότι σας έχει πιάσει ζαλάδα και δυσφορείτε από αυτή τότε σημαίνει πως προσπαθείτε αλλά μάταια να δείξετε αδιαφορία για κάποια κατάσταση που σας είναι στενάχωρη και σας προβληματίζει έντονα το τελευταίο χρονικό διάστημα.

  • Ενώ η αιχμαλωσία έχει σαφώς αρνητική αίσθηση, σε κάθε της μορφή στην πραγματικότητα, στα όνειρα συνήθως σημαίνει το ακριβώς αντίθετο!
    Όσο δυσάρεστο και αν μας φαίνεται ένα όνειρο, στο οποίο γινόμαστε μάρτυρες ή είμαστε θύματα αιχμαλωσίας, μόνο καλά μπορούμε να περιμένουμε απ' αυτό.

  • Ο λιποτάκτης συμβολίζει την ανάγκη διεξόδου από μία κατάσταση που μας πιέζει και νιώθουμε εγκλωβισμένοι.

Εγγραφή στο RSS - ρημαγμένο