Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ζηλιάρης

Αρχική » Tags » ζηλιάρης

Ονειροκρίτης ζηλιάρης - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ζηλιάρης

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

ζήλια - ζηλιάρης - ζηλιάρα

Ονειροκρίτης ζήλια - ζηλιάρης - ζηλιάρα

Όσο και αν φαίνεται παράξενο η ζήλια στα όνειρα θεωρείται σημάδι καλής λειτουργίας της ερωτικής σχέσης.

Η ζήλια εμφανίζεται στον ύπνο μας για να μας δείξει ότι η σχέση μας είναι ποιοτική και ισορροπημένη καθώς και να μας υποσχεθεί ένα καλό μέλλον για αυτήν.

Σχετικά όνειρα

  • Ο κουμπαράς συμβολίζει μία αλλαγή στην οικονομική σας κατάσταση.

    Εάν δείτε έναν κουμπαρά που δεν γνωρίζετε, γεμάτο με λεφτά, τότε να περιμένετε κάποια οικονομική επιβάρυνση είτε απώλεια κάποιων χρημάτων.

  • Αυτό το όνειρο μπορεί να ερμηνευθεί γενικά σαν μια πιθανότητα να σπαταλήσετε τη δραστηριότητα σας σε παρέες αμφιβόλου ηθικής και πράξεις επιζήμιες για τον εαυτό σας αλλά και τους γύρω σας.

  • Αν στο όνειρό σας δείτε ότι κάποιος σας ξελογιάζει είτε με τη γοητεία του είτε με την ομορφιά του και εσείς δεν μπορείτε να αντισταθείτε με τίποτα στο γόητρο του, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς αυτό μπορεί να σημαίνει πως άνθρωποι από το κοντινό σας περιβάλλον μπορεί να συνωμοτήσ

  • Αν δείτε στο όνειρό σας βιολέτες, τότε θα ακούσετε χαρμόσυνα νέα τα οποία θα σας λύσουν τα πιθανόν προβλήματα στον ερωτικό σας τομέα.
    Αν δείτε ότι εσείς προσφέρετε τις βιολέτες, τότε θα δεχθείτε πόνο και στεναχώρια από άτομα που αγαπάτε.

  • Όταν ένας γίγαντας εμφανίζεται στο όνειρό μας, το όνειρο δεν είναι και τόσο κακό ακόμη και στην περίπτωση που έχει πολύ κακή αίσθηση.

    Ο γίγαντας στο όνειρο σας επισημαίνει ότι σύντομα οι κόποι σας θα ανταμειφθούν πλουσιοπάροχα.

  • Αν στον ύπνο μας δούμε ότι βρισκόμαστε σε έναν ξερότοπο άγονο και αφιλόξενο, δεν θα πρέπει να περιμένουμε ευχάριστες αλλαγές στη ζωή μας, καθώς τα όνειρα με τέτοιο περιεχόμενο προμηνύουν συνήθως αποτυχίες σε όλους τους τομείς και στενοχώριες.

Εγγραφή στο RSS - ζηλιάρης