Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

κουκουναριά

Αρχική » Tags » κουκουναριά

Ονειροκρίτης κουκουναριά - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : κουκουναριά

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

κουκουνάρι - κουκουνάρια

Τα κουκουνάρια στα όνειρα προαναγγέλλουν εύκολη, ανέμελη και ασφαλή ζωή και αποτελούν , βάση της παράδοσης μας, έναν πολύ καλό οιωνό.
Αν δείτε στον ύπνο σας κουκουνάρι, αυτό σημαίνει μεγάλα κέρδη από τις επαγγελματικές σας προσπάθειες.

Σχετικά όνειρα

  • Αν σε κάποιο όνειρό σας δείτε αμόνι, ανεξάρτητα από το αν αυτό χρησιμοποιείται από εσάς ή κάποιον άλλον, σημαίνει ότι έχετε πάρει απόφαση να πραγματοποιήσετε κάποια σχέδια που κάνατε, και ότι θα κάνετε οτιδήποτε για αυτό το σκοπό.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας τον εαυτό σας εντελώς διαφορετικό από ότι είναι στη πραγματικότητα και μάλιστα να έχετε χάσει όλο σας το βάρος και να έχετε αποκτήσει καχεκτική μορφή μην φοβηθείτε καθώς αυτό σημαίνει ότι πως σας περιμένουν επαγγελματικές επιτυχίες.

  • Αν στο όνειρό σας βλέπετε κανάτα σημαίνει τύχη και ευτυχία.
    Αν πάλι πίνετε από κανάτα πλούτη και δόξα σας περιμένει.
    Αν η κανάτα είναι σπασμένη τότε κάποια υπόθεση που εκκρεμεί εις βάρος σας θα έχει αίσιο τέλος.

  • Ο χασάπης ίσως να μην είναι και το πρώτο επάγγελμα που μας έρχεται στο μυαλό για να περιγράψουμε όμορφες και ευγενείς καταστάσεις, όμως αντίθετα με αυτό που σκεφτόμαστε όταν δούμε με οποιονδήποτε τρόπο χασάπη στον ονειρικό μας κόσμο θα πρέπει σύντομα να περιμένουμε μια ευτυχισμένη περίοδο σε όλου

  • Αν δούμε στο όνειρό μας κάποιον να παίρνει κινίνο, ή αν απλά βρίσκετε στον ίδιο χώρο με εμάς, τότε θα πρέπει να ετοιμαστούμε για βάσανα και καημούς.
    Στην περίπτωση όμως που ενώ είμαστε άρρωστοι, δούμε στο όνειρό μας ότι παίρνουμε εμείς κινίνο, σύντομα θα γίνουμε και πάλι καλά.

  • Αν ακούσατε κάποιο περίεργο θόρυβο στο όνειρο σας, πιθανόν να λάβετε άσχημες ειδήσεις ή δυσάρεστα νέα.

    Αν δείτε πως βρισκόσασταν σε ένα χώρο με πάρα πολύ θόρυβο, θα πρέπει να προστατεύσετε τα συμφέροντα σας καθώς θα προκύψει μεγάλος ανταγωνισμός.

Εγγραφή στο RSS - κουκουναριά