Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

διάττοντας αστέρας

Αρχική » Tags » διάττοντας αστέρας

Ονειροκρίτης διάττοντας αστέρας - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : διάττοντας αστέρας

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

κομήτης - διάττοντας αστέρας

Αν δείτε στον ύπνο σας κομήτη να σχίζει το στερέωμα, θα σας συμβούν γεγονότα συνταρακτικά που μπορεί να είναι εξαιρετικά ευχάριστα ή και εξαιρετικά δυσάρεστα.

Σχετικά όνειρα

  • Εάν δείτε στον ύπνο σας ότι στα έχουν εξορίσει τότε να περιμένετε ότι θα πέσετε θύμα αδικίας σε κάποιο συγκεκριμένο θέμα ή σε κάτι που θα προσπαθήσετε να επιτύχετε.
    Όσον αφορά την υγεία σας, το να δείτε ότι είστε σε εξορία σημαίνει αρρώστια.

  • Αν ονειρευτείτε κάποιο κερί το οποίο είναι αναμμένο, είναι πολύ ευχάριστο όνειρο καθώς σημαίνει χαρά και ίσως μια επίσκεψη του πελαργού να σας περιμένει.

    Αντιθέτως, αν δείτε το κερί να τρεμοσβήνει, ή να είναι σβηστό, τότε στεναχώριες και ίσως κάποια αρρώστια σας περιμένει.

  • Το τι συμβολίζει το μαγκανοπήγαδο εξαρτάται από τον τρόπο που παρουσιάζεται στο όνειρο.
    Εάν δείτε απλά ένα μαγκανοπήγαδο τότε πιθανό να κοπιάστε και να κουραστείτε για πράγματα που για άλλους ανθρώπους κερδίζονται πιο εύκολα.

  • Ο κρίκος συμβολίζει μπερδέματα, διαπληκτισμούς, προβλήματα σε ανθρώπινες σχέσεις.
    Συγκεκριμένα, εάν δείτε κρίκους ενωμένους να περιμένετε κακόβουλα σχόλια και παρεξηγήσεις με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος.

  • Η παλαιότερη ερμηνεία ενός ονείρου που περιείχε εγκατάλειψη ερωτικού συντρόφου ήταν η προσμονή δυσάρεστων γεγονότων, στις μέρες μας όμως έχει αλλάξει η ερμηνεία αυτή και τώρα σημαίνει ευτυχία στα οικογενειακά θέματα σας.

  • Το αφρόγαλα, θεωρείται ένα πολύ καλό όνειρο το οποίο είναι συνδεδεμένο με την ευμάρεια και την καλοτυχία.

    Αν είδατε στο όνειρο σας σερβιρισμένο αφρόγαλα, σημαίνει ότι θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε κάποιες ιδιαιτέρως επικερδείς δοσοληψίες ή ακόμα και επιχειρήσεις.

Εγγραφή στο RSS - διάττοντας αστέρας