Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αστρονόμος

Αρχική » Tags » αστρονόμος

Ονειροκρίτης αστρονόμος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αστρονόμος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

κομήτης - διάττοντας αστέρας

Αν δείτε στον ύπνο σας κομήτη να σχίζει το στερέωμα, θα σας συμβούν γεγονότα συνταρακτικά που μπορεί να είναι εξαιρετικά ευχάριστα ή και εξαιρετικά δυσάρεστα.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε ορφανός, ενώ κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει στην πραγματικότητα, θα βρεθούν στη ζωή σας ισχυροί άνθρωποι που θα σας προστατεύσουν αποτελεσματικά και θα σας προωθήσουν σε ανώτερες θέσεις.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας λερωμένο εσώρουχο, τότε θα αποκαλυφθεί κάποιο μυστικό σας και θα βρεθείτε σε διαπληκτισμό με κάποια κοντινά σας πρόσωπα.

    Αν δείτε στο όνειρό σας λευκό βρακί, τότε ο ονειροκρίτης λέει ότι θα κερδίσετε καταξίωση.

  • Η δικιά σας γύμνια στο όνειρο αποτελεί ένα σημάδι ότι πολύ σύντομα θα απαλλαγείτε από πράγματα που σας βαραίνουν ή πράγματα που σας στεναχωρούν.

    Σε περίπτωση που κάποιος άλλος του αντίθετου φύλου είναι γυμνός, τότε ο παρορμητικός χαρακτήρας σας σύντομα θα σας φέρει μπελάδες.

  • Αν δείτε πως δημοσιεύσατε αγγελία, σημαίνει ότι θα χρειαστεί να κοπιάσετε με χειρωνακτική εργασία για να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση, ή να κάνετε περιουσία.

  • Συνήθως το άγχος της καθημερινότητας παρουσιάζεται και στα όνειρα με διάφορους τρόπους.
    Εάν λοιπόν βιώνετε έντονο άγχος λόγω οικονομικών οφειλών είναι πολύ πιθανό να δείτε λογαριασμούς στον ύπνο σας.

  • Αν δείτε σε όνειρο γκαρσόν να σας σερβίρει, οι φίλοι σας, μετά από αυτό το όνειρο, θα σας περιποιηθούν και με εγκαρδιότητα.

Εγγραφή στο RSS - αστρονόμος