Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ζητιάνα

Αρχική » Tags » ζητιάνα

Ονειροκρίτης ζητιάνα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ζητιάνα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

ζητιάνος - ζητιάνα

Αν δείτε στον ύπνο σας ότι δίνεται λεφτά σε ένα ζητιάνο, κάτι στο προσεχές μέλλον δεν θα πάει όσο καλά όσο περιμένατε.
Αν όμως δείτε στο όνειρό σας ότι είστε ζητιάνος, ή αν απλά δείτε κάποιον να ζητιανεύει, το όνειρό σας είναι οιωνός καλής τύχης και μεγάλης ευτυχίας.

Σχετικά όνειρα

  • Παρότι οι κεφτέδες είναι ένα εκλεκτό έδεσμα στην πραγματική ζωή, όταν εμφανίζονται στο όνειρό μας είναι ένα προμήνυμα θλίψης και πτώσης του ηθικού μας και μάλιστα πολύ σύντομα.

    Τα πράγματα φαίνονται καλά μόνο στην περίπτωση που εμείς δίνουμε τους κεφτέδες σε κάποιον άλλο.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας, να αποκτάτε κέρδη μέσω σκληρής δουλειά και μόχθου, να περιμένετε πρόοδο και προκοπή στη ζωή σας.

    Αν όμως δείτε τα κέρδη αυτά να τα αποκτήσατε από τύχη ή με δόλιους τρόπους, θα αντιμετωπίσετε εμπόδια και δυσκολίες σε κάποια σχέδια σας.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι βρίσκεστε σε μια ταβέρνα και τρώτε ή πίνετε, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικός, καθώς σύντομα μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με προβλήματα και αναστατώσεις με ανθρώπους της οικογένειάς σας.

  • Πολλές φορές στα όνειρα μας ενεργούμε με τρόπους περίεργους.

  • Αν ονειρευτείτε ότι είστε κάπου φυλακισμένος και νιώθετε έντονη την καταπίεση και τελικά καταφέρετε να δραπετεύσετε, είναι ο αντικατοπτρισμός της πραγματικότητας και η ανάγκη σας για να ξεφύγετε απ' την καθημερινότητα που έχει γίνει αφόρητη.

  • Οι λεκέδες στα όνειρα αποτελούν πάντα κακό οιωνό, ο οποίος προμηνύει από στεναχώριες και δυσάρεστα νέα μέχρι και κακή υγεία, δική μας ή και αγαπημένων μας προσώπων.

Εγγραφή στο RSS - ζητιάνα