Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ιαχή

Αρχική » Tags » ιαχή

Ονειροκρίτης ιαχή - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ιαχή

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας κτίριο εντυπωσιακό και μεγάλο που το θαυμάζετε, οι πιθανότητες να επιτύχετε σε κάτι που επιχειρείτε είναι μικρές, αν όχι ανύπαρκτες.

  • Η ζώνη στα όνειρα, εκτός από την προφανή χρηστική της ιδιότητα, έχει και την ιδιότητα του κύρους αλλά και των ευθυνών.

    Και η ζώνη στο όνειρο εμφανίζετε για να σας προειδοποιήσει ότι αν δεν προσέχετε τα πράγματα θα πάρουν άσχημη τροπή και ενδέχεται να περάσετε πολλές δυσκολίες.

  • Η σαγήνη με οποιονδήποτε τρόπο στον ονειρικό μας κόσμο, δεν αποτελεί έναν καλό οιωνό.
    Αν δείτε ότι σαγηνεύεται κάποιον, αυτό δείχνει για τον χαρακτήρα σας ότι είστε άνθρωπος ματαιόδοξος και μικροπρεπής.

  • Το κυνηγητό στα όνειρα έχει πολλαπλές ερμηνείες οι οποίες επηρεάζονται από διάφορους παράγοντες.
    Ο πιο συνηθισμένος λόγος για να δείτε ότι σας κυνηγούν στο όνειρο σας είναι το άγχος που σας διακατέχει αυτήν την περίοδο στην πραγματική ζωή για κάποια θέματα που εσείς θεωρείτε

  • Στα όνειρα γενικά τα περιττώματα συμβολίζουν οικονομικό κέρδος.

    Εάν δείτε ότι έχετε διάρροια, τότε να περιμένετε ένα πιθανό αλλά και αναπάντεχο οικονομικό κέρδος το οποίο θα έρθει γρήγορα.

  • Αν ονειρευτείτε μιαν ανθοδέσμη με όμορφα και πλούσια χρώματα, σημαίνει κληρονομιά από κάποιον πιθανόν άγνωστο και πλούσιο συγγενή.

    Η ανθοδέσμη στα όνειρα των ανύπαντρων, σημαίνει ευχάριστες, εύθυμες συναθροίσεις και διασκεδάσεις που θα οδηγήσουν σε φλερτ.

Εγγραφή στο RSS - ιαχή