Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

κόρνες

Αρχική » Tags » κόρνες

Ονειροκρίτης κόρνες - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : κόρνες

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Είναι ανάλογο της ποσότητας που γεμίζετε.
    Δηλαδή, όσο μεγαλύτερος ο κάδος ή το δοχείο που γεμίζετε στο όνειρο σας, τόσο περισσότερα θα είναι και τα κέρδη που θα αποκομίσετε από μια επιτυχή επιχείρηση.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας γαλατόπιτα, μια μεγάλη περίοδος έντονου άγχους και προβληματισμών φαίνεται να τελειώνει οριστικά. Παραμείνετε εστιασμένοι στους όποιους σκοπούς έχετε θέσει και τα αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να έρθουν.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι φτιάχνετε κάτι που σχετίζονται καρφιά ή καρφώνετε ένα κάδρο στον τοίχο, σε οποιαδήποτε περίπτωση το καρφί είναι εχθρός που καραδοκεί και περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να επιτεθεί.
    Και ακόμη θα γίνει κάτι που θα σας κλονίσει σοβαρά.

  • Η σημασία του περήφανου αυτού ζώου στα όνειρα μας ποικίλλει, ανάλογα με το χρώμα του, το παράστημα του, αλλά και ανάλογα με τον τρόπο που εμείς το χρησιμοποιούμε.
    Αν δείτε πως ιππεύεται λευκό άτι, τιμές και δόξα θα αποκτήσετε.
    Αν πέσετε από άλογο, φυλαχτείτε από επιβουλές.

  • Η παρουσία εφημερίδας στα όνειρα έχει ιδιαίτερη σημασία κατά τον ονειροκρίτη.

    Παρόλο που στην πραγματικότητα η εφημερίδα αποτελεί μέσω ενημέρωσης, ο ονειροκρίτης θεωρεί ότι πάντα υπάρχει κάποιο κρυφό νόημα στην ενημέρωση ή ότι χρησιμοποιείται κατά κόρον για την εξυπηρέτηση σκοπών.

  • Η εργασία και ο μόχθος θεωρούνται από τον ονειροκρίτη ως πολύ καλό όνειρο, καθώς δείχνουν ότι έχετε σοβαρούς στόχους τους οποίους είστε διατεθειμένοι να κυνηγήσετε.

Εγγραφή στο RSS - κόρνες