Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ιερή τελετή

Αρχική » Tags » ιερή τελετή

Ονειροκρίτης ιερή τελετή - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ιερή τελετή

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

θεία αντικείμενα - κειμήλια

Θεία σκεύη ονομάζουμε κυρίως τα σκεύη που χρησιμοποιεί ο ιερέας για την τέλεση της θείας λειτουργίας αλλά έτσι ονομάζονται και τα σκεύη που χρησιμοποιούνται και στις υπόλοιπες ιερές τελετές και άλλες λειτουργικές ανάγκες.

Σχετικά όνειρα

  • Αν και τα όνειρα σχετικά με τα χρήματα μπορεί να είναι πολύ προσωπικά, συχνά αποτελούν ενδείξεις για την οικονομική κατάσταση και τη στάση του ατόμου προς τα χρήματα.

  • Η παρουσία του εντυπωσιακού αυτού πουλιού, που συμβολίζει την αισθησιακή πληρότητα της γυναίκας, στα όνειρα μας, προοιωνίζει, συνήθως ερωτικά καρδιοχτύπια και αγωνίες.

    Εξαίρεση αποτελεί ο μαύρος κύκνος, που προειδοποιεί για δυστυχίες και βάσανα κατά τον ονειροκρίτη.

  • Η παλίρροια είναι το φαινόμενο της περιοδικής ανάβασης και της κατάβασης της στάθμης του νερού της θάλασσας, που όταν εξαφανιστεί εντελώς γίνεται η άμπωτη. Ενώ στην παλίρροια επανέρχεται η θάλασσα, ανάλογα με την κίνηση του φεγγαριού.

  • Όσο περίεργο και αν σας φαίνεται μία δάδα ή ένα δαδί αν το δείτε στον ύπνο σας είναι στοιχείο ερωτικό.

    Εμπεριέχει το στοιχείο της φωτιάς η οποία κατ' επέκταση παραπέμπει στη φλόγα και ή φλόγα με τη σειρά της συμβολίζει το πάθος.

  • Το κουβάρι, όπως η κλωστή και ο κόμπος, συμβολίζει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε στο μακρύ και κοπιαστικό δρόμο της ζωής μας.
    Αν δείτε λοιπόν στον ύπνο σας κουβάρι, μια σειρά από δυσχέρειες και προβλήματα θα ορθωθούν μπροστά σας.

  • Το μπαστούνι είναι στα όνειρα ένα σύμβολο ισχύος και δύναμης.
    Εάν δείτε ότι κρατάτε ή περπατάτε με ένα μπαστούνι σημαίνει ότι είστε ένας άνθρωπος που πατάτε γερά στα πόδια σας και πετυχαίνετε τους στόχους που θέτετε με κάθε κόστος ενώ ταυτόχρονα προστατεύεστε από άτομα με εξουσία.

Εγγραφή στο RSS - ιερή τελετή