Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

θέρμη

Αρχική » Tags » θέρμη

Ονειροκρίτης θέρμη - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : θέρμη

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι τα αυτιά σας έχουν αλλάξει σχήμα και είναι ωραία και καλοσχηματισμένα, θα έχετε πρόοδο στις εργασίες σας και θα απολαύσετε υλική ευημερία.

  • Ο ξιφίας όταν εμφανίζεται στο όνειρό μας αποτελεί έναν καλό οιωνό, καθώς αν τον δείτε να βγαίνει από τη θάλασσα ή να κολυμπάει θα πρέπει να περιμένετε πολύ σύντομα μια αλματώδη βελτίωση σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

  • Το αλώνισμα στα όνειρα έχει σημαδιακή ερμηνεία και όπως και στην πραγματική ζωή δείχνει ότι έφτασε η ώρα να καρποφορήσουν οι κόποι σας.Σας περιμένει μια πολύ καλή χρονιά.

    Θα αποκτήσετε αρκετά κέρδη από την επαγγελματική σας δραστηριότητα, θα έχετε αφθονία αγαθών και πρόοδο.

  • Αν ονειρευτείτε ποτάμι με καθαρό και γάργαρο νερό, θα σημειώσετε σύντομα εντυπωσιακές επιτυχίες στον ερωτικό και οικονομικό τομέα.

    Αντίθετα, αν το ποτάμι είναι θολό ή αν το νερό του έχει στερέψει, είναι πολύ πιθανό να απειληθείτε από ασθένεια, ερωτική απογοήτευση ή οικονομικές ζημίες.

  • Το όνειρο υποκρύπτει μηνύματα μονάχα στην περίπτωση που βλέπουμε ότι φοράμε παντελόνια που μας έρχονται στενά και μας ενοχλούν.

    Τότε θα μας συμβούν γεγονότα πολύ οδυνηρά που θα επηρεάσουν δυσμενώς το άμεσο μέλλον μας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας καμπαναριό τότε σύντομα θα δείτε ότι καταξιώνεστε στον επαγγελματικό σας χώρο.
    Αν βρίσκεστε πάλι στο ψηλότερο μέρος του καμπαναριού πλούτη και ευτυχία σας περιμένει.

Εγγραφή στο RSS - θέρμη