Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αναβολέας

Αρχική » Tags » αναβολέας

Ονειροκρίτης αναβολέας - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αναβολέας

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

άλογο

Ονειροκρίτης άλογο

Η σημασία του περήφανου αυτού ζώου στα όνειρα μας ποικίλλει, ανάλογα με το χρώμα του, το παράστημα του, αλλά και ανάλογα με τον τρόπο που εμείς το χρησιμοποιούμε.
Αν δείτε πως ιππεύεται λευκό άτι, τιμές και δόξα θα αποκτήσετε.
Αν πέσετε από άλογο, φυλαχτείτε από επιβουλές.

ιππασία

Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κάνετε ιππασία ή έστω ότι είστε σε ιππικό όμιλο είναι πολύ ευχάριστο όνειρο.
Σημαίνει ότι πρόκειται να καταξιωθείτε κοινωνικά και ότι θα έχετε πολλές απολαβές και οφέλη τα οποία θα δρέψετε εν εν ευθέτω χρόνω.

Σχετικά όνειρα

  • Όσο περίεργο και να φαίνεται σε μερικούς, έχει επιβεβαιωθεί στην πάροδο του χρόνου, πως η εμφάνιση τεράτων στον ύπνο μας σχετίζονται άμεσα με την κατάσταση που επικρατεί στον οικογενειακό μας κύκλο.
    Φυσικά το όνειρο αυτό δεν έχει χαρούμενα μαντάτα να μας φέρει.

  • Η κατάσταση της λεηλασίας στα όνειρα συμβολίζει καταπιεσμένα αρνητικά συναισθήματα τα οποία δημιουργούν έναν εσωτερικό θυμό.

  • Το μυστικό στα όνειρα συμβολίζει κακεντρεχή σχόλια.

    Εάν δείτε στο όνειρο ότι λέτε ή σας λένε μυστικά πιθανό πέσετε θύμα συκοφαντίας ή εσείς οι ίδιοι να σχολιάσετε αρνητικά κάποιο πρόσωπο.

  • Στα όνειρα συνήθως το πράσινο προαναγγέλλει τη διάψευση της ελπίδας, παρόλο που θεωρείται χρώμα της.
    Έτσι, αν στο όνειρο σας κυριαρχεί το πράσινο ή εστιάζετε έντονα σε αυτό με οποιονδήποτε τρόπο, να περιμένετε στενοχώριες και κακοτοπιές.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας πελεκάνο, σας περιμένουν απογοητεύσεις ανάμικτες με επιτυχίες στα επαγγελματικά αλλά και τα συναισθηματικά σας, κατά τον παραδοσιακό ονειροκρίτη.

  • Ένα σπάνιο πλέον όνειρο λόγω της απομάκρυνσης των ανθρώπων από την φύση, το στάρι , θεωρείται παραδοσιακά πολύ ισχυρό όνειρο στον ονειροκρίτη.

    Το σιτάρι, στα όνειρα, είναι σύμβολο πλούτου και συναισθηματικής πληρότητας.

Εγγραφή στο RSS - αναβολέας