Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

μηροί

Αρχική » Tags » μηροί

Ονειροκρίτης μηροί - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : μηροί

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

μηροί - μπούτια

Οι καλοσχηματισμένοι και δυνατοί μηροί στα όνειρα συμβολίζουν τη δύναμη του χαρακτήρα και την ακλόνητη πίστη στην τελική επιτυχία που, κατά κανόνα επιτυγχάνεται.
Αν δείτε μηρούς αδύναμους και ισχνούς, να περιμένετε αποτυχίες και θλίψεις.

Σχετικά όνειρα

  • Η δυστυχία στα όνειρα έχει αντίθετη ερμηνεία και θεωρείτε απολύτως αναλογική με την δυστυχία που αισθάνεστε κατά το όνειρο.
    Έτσι αν δείτε όνειρο που νιώθετε δυστυχία να χαρείτε γιατί σημαίνει απλώς ότι σύντομα θα νιώσετε μεγάλη χαρά που δεν την περιμένετε.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι χτίζετε ένα καινούργιο και όμορφο σπίτι, θα σημειώσετε εντυπωσιακές επιτυχίες που θα οφείλονται στην εργατικότητα και τη σταθερότητα του χαρακτήρα σας.

  • Αστραπή μακρινή και ξεκάθαρη σημαίνει ευχάριστη είδηση.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι στέκεστε αρκετή ώρα στο βυθό της θάλασσας, τότε θα σας βρει βαριά αρρώστια θέλει προσοχή, να κάνετε εξετάσεις το συντομότερο δυνατό για να προλάβετε το πράγμα στην αρχή του.

    Στην ουσία το όνειρο εμφανίζετε σαν προμύνημα για να σας προφυλάξει.

  • Αν στον ύπνο σας δείτε δυναμίτη να σκάει, τότε σημαίνει πως θα συμβεί κάτι έντονο στην ζωή σας και θα σας σημαδέψει.
    Αν κρατάτε εσείς τον δυναμίτη σημαίνει ότι είστε αδύναμος σαν χαρακτήρας, ενώ αν τον κρατάει άλλος προσέξτε γιατί θα σας εξαπατήσουν.

  • Κατά τον ονειροκρίτη, τα όνειρα με βατόμουρα δεν είναι καθόλου καλοί οιωνοί, καθώς προμηνύουν γλυκόπικρες καταστάσεις όπως και η γεύση τους..

    Έτσι αν δείτε στον ύπνο σας βατόμουρα, θα πρέπει να περιμένετε άσχημα νέα.

Εγγραφή στο RSS - μηροί