Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ανατομία

Αρχική » Tags » ανατομία

Ονειροκρίτης ανατομία - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ανατομία

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

μηροί - μπούτια

Οι καλοσχηματισμένοι και δυνατοί μηροί στα όνειρα συμβολίζουν τη δύναμη του χαρακτήρα και την ακλόνητη πίστη στην τελική επιτυχία που, κατά κανόνα επιτυγχάνεται.
Αν δείτε μηρούς αδύναμους και ισχνούς, να περιμένετε αποτυχίες και θλίψεις.

Σχετικά όνειρα

  • Αν και τα όνειρα σχετικά με τα χρήματα μπορεί να είναι πολύ προσωπικά, συχνά αποτελούν ενδείξεις για την οικονομική κατάσταση και τη στάση του ατόμου προς τα χρήματα.

  • Η ζυγαριά και το ζύγισμα στα όνειρα αποτελεί την αλληγορία της θείας δίκης.
    Έτσι η ζυγαριά όταν εμφανίζεται στα όνειρά μας είναι ένα σύμβολο δικαιοσύνης και αντιπροσωπεύει : είτε την ανάγκη μας για ισορροπία είτε τον φόβο μας μην κριθούμε ανεπαρκείς.

  • Ο βώλος στο όνειρο δείχνει, ότι θα προβείτε σε μερικές λάθος ενέργειες και θα δημιουργήσετε κάποιους λεκέδες στην εικόνα σας.
    Το καλό με αυτό το όνειρο είναι ότι αν χειριστείτε σωστά τα πράγματα μπορείτε να προλάβετε το κακό πριν γίνει.

  • Αν δείτε στο ύπνο σας ότι αποτελειώσατε ένα έργο ή μέρος έργου, σημαίνει ότι θα αποκτήσετε πρώιμα στη ζωή μια καταλληλότητα, και τι θα μπορέσετε να περάσετε τις μέρες σας όπως και όπου σας αρέσει.

  • Πολλοί άνθρωποι έχουν δει έστω και μία φορά ότι είναι μαθητές αφού έχουν τελειώσει το σχολείο.

    Εάν όμως αυτό το όνειρο σας προκαλεί άγχος τότε πιθανό να παρουσιάζετε στο όνειρο συσσωρευμένο άγχος και πίεση της καθημερινότητας.

  • Η δυστυχία στα όνειρα έχει αντίθετη ερμηνεία και θεωρείτε απολύτως αναλογική με την δυστυχία που αισθάνεστε κατά το όνειρο.
    Έτσι αν δείτε όνειρο που νιώθετε δυστυχία να χαρείτε γιατί σημαίνει απλώς ότι σύντομα θα νιώσετε μεγάλη χαρά που δεν την περιμένετε.

Εγγραφή στο RSS - ανατομία