Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

πεθερά

Αρχική » Tags » πεθερά

Ονειροκρίτης πεθερά - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : πεθερά

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

πεθερά - πεθερός

Ονειροκρίτης πεθερά - πεθερός

Αν δείτε στον ύπνο σας ότι έχετε πεθερό ή πεθερά, ενώ κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει δεδομένου ότι είστε ανύπαντροι, θα περάσετε μια περίοδο μεγάλης έντασης στις σχέσεις σας με πρόσωπα αγαπημένα.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας κορμό δέντρου και είναι γερός και δυνατός μην ανησυχείτε καθόλου, πρόκειται να έχετε μακρύ και γεμάτο βίο.
    Αν όμως δείτε κορμούς γέρικους και στραβούς, προετοιμαστείτε για τα χειρότερα.
    Σε πολλούς τομείς τα πράγματα δεν θα πάνε καθόλου καλά.

  • Αν δείτε λοιπόν στον ύπνο σας ότι είστε έγκυος και σας έχουν πιάσει οι ωδίνες (πόνοι) του τοκετού, σύντομα θα συμβούν γεγονότα που θα σας αναστατώσουν και θα σας συνταράξουν.

  • Ο γεωργός στο όνειρο είναι ένας καλός οιωνός.
    Είναι ένα σημάδι ότι οι κόποι που έχετε κάνει τον τελευταίο καιρό, επιτέλους θα καρποφορήσουν.
    Στην περίπτωση που εσείς ο ίδιος είστε ο γεωργός, το όνειρο σηματοδοτεί την ανάγκη για ακόμη περισσότερη σκληρή δουλειά και μόχθο.

  • Το χωνί όταν εμφανίζεται στον ονειρικό σας κόσμο, θέλει να σας δώσει ένα στοιχείο ή να σας προειδοποιήσει πως με τον τρόπο που ζείτε μέχρι τώρα πρόκειται να ζήσετε το υπόλοιπο της ζωής σας μέσα στη ρουτίνα χωρίς πολλές χαρές.
    Για αυτό αρχίστε να ζείτε.

  • Οι στρατιωτικοί στα όνειρα θεωρούνται σύμβολα τιμής και ανδρείας καθώς τυγχάνουν αναγνώρισης ώς πρόσωπα στις κοινωνίες ανεξαρτήτως γεωγραφικού μήκους και πλάτους.
    Διαβάστε περισσότερα στο λήμμα στρατηγός

  • Όπως και στην πραγματικότητα, έτσι και στον ονειρικό μας κόσμο, το να βλέπουμε πως δανειζόμαστε χρήματα που θα τοκιστούν δεν αποτελεί και το καλύτερο σημάδι, καθώς προμηνύει οικονομικές δυσκολίες.

Εγγραφή στο RSS - πεθερά