Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

όσπριο

Αρχική » Tags » όσπριο

Ονειροκρίτης όσπριο - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : όσπριο

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Αν ονειρευτείτε γιασεμί, ο οικονομικός τομέας υπόσχεται πολλά για όσους από εσάς κινηθήκατε μεθοδικά και με συνέπεια στο επόμενο διάστημα.

    Αν δείτε στον ύπνο σας γιασεμί, σημαίνει ότι σύντομα θα απολαύσετε μεγάλες ευχαριστήσεις, αλλά που θα είναι φευγαλέες.

  • Αυτό το όνειρο σηματοδοτεί επερχόμενες δυσκολίες οι οποίες τελικά θα ξεπεραστούν.

    Αν δείτε σε όνειρο σας άσυλο, σημαίνει αρρώστια και δύσκολες διαπραγματεύσεις, που δε θα μπορέσετε να τις κερδίσετε παρά μόνο με μεγάλο διανοητικά αγώνα.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας περίπτερο και ότι μάλιστα ψωνίζετε απ' αυτό, σημαίνει πως οι φιλοδοξίες σας είναι πολύ περιορισμένες και η ζωή σας τακτοποιημένη, αλλά μέτρια.

    Αν δείτε ότι είστε περιπτεράς, να περιμένετε αποτυχίες σε όλα τα μεγαλόπνοα σχέδια σας.

  • Εάν στον ύπνο σας δείτε έντερα και σπλάχνα ζώων τότε να περιμένετε κακοτοπιές, δυσκολίες και άσχημες γενικότερα καταστάσεις στην καθημερινότητα σας για λίγο καιρό.

  • Αν κάποιος δει στο όνειρο του πως κρύφτηκε φοβισμένος σε μια γωνία, μπορεί να περιμένει να του συμβούν δυσάρεστα πράγματα. Προσέξτε για τυχόν εξαπατήσεις γύρω από ένα οικονομικό θέμα.

  • Τα κοχύλια συμβολίζουν χαλάρωση, χαρούμενες στιγμές αλλά και εφήμερες.

    Εάν δείτε τα κοχύλια στο φυσικό τους περιβάλλον δηλαδή ένα θαλασσινό τοπίο τότε πιθανό να βιώσετε έντονα χαρούμενες στιγμές που όμως θα είναι πρόσκαιρες.

Εγγραφή στο RSS - όσπριο