Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

πακέτο

Αρχική » Tags » πακέτο

Ονειροκρίτης πακέτο - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : πακέτο

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

ταχυδρόμος

Το πως ερμηνεύεται ο ταχυδρόμος στον ονειρικό μας κόσμο, είναι αποτέλεσμα κυρίως της εμφάνισής του.
Στην περίπτωση που δούμε στον ύπνο μας έναν ταχυδρόμο ή έναν αγγελιοφόρο με ουδέτερα ή όμορφα και καθαρά ρούχα τότε θα πρέπει σύντομα να περιμένουμε ευχάριστα νέα.

πακέτο

Αν δείτε στον ύπνο σας ότι λάβατε ένα πακέτο, γιορταστικά τυλιγμένο με κορδέλες, προσέξτε μήπως πίσω από την πλάτη σας συμβαίνουν πράγματα που ούτε καν υποψιάζεστε.
Αν πρόκειται για ένα οποιοδήποτε άλλο δέμα, συμβουλευθείτε το λήμμα ΔΕΜΑ.

Σχετικά όνειρα

  • Γενικά αν δείτε στον ύπνο σας να κατουράτε, ή να σας κατουράνε είναι πολύ καλό όνειρο καθώς σηματοδοτεί χρήμα, επιτυχίες και ευκαιρίες.

    Πιο συγκεκριμένα, αν δείτε στον ύπνο σας ότι κατουράτε σε κάποιο τοίχο, ή αποχωρητήριο, να περιμένετε χρήματα και επιτυχίες.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι βρίσκεστε μέσα σε τρένο και ταξιδεύετε, σημαίνει πως έχετε μπει για τα καλά σε μια ιστορία από την οποία δεν πρόκειται να ξεμπλέξετε εύκολα.

    Αν το ταξίδι είναι ευχάριστο και σας αφήνει μια όμορφη αίσθηση, θα σημειώσετε κάποια επιτυχία στα επαγγελματικά σας.

  • Οι απόψεις των ερμηνευτών διίστανται και συνοψίζονται σε δυο εκ διαμέτρου αντίθετες εκδοχές.
    Το αινιγματικό αυτό σχήμα που έντονα απασχόλησε και απασχολεί τα μαθηματικά, τη γεωμετρία, τη φιλοσοφία και τις απόκρυφες επιστήμες, στα όνειρα, παραμένει, ουσιαστικά ανερμήνευτο.

  • Ο αδύνατος/αδύνατη στα όνειρα είναι ένας αρνητικός οιωνός, του οποίου η ερμηνεία θα πρέπει να επεξεργάζεται προσεκτικά.

  • Από αρχαιοτάτων χρόνων το αμπέλι είναι αυτό που συμβολίζει την ευημερία και την ευφροσύνη, την απαλλαγή από τα άγχη και τα περιττά.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι ασχολείσθε με την κατεργασία δερμάτων, να περιμένετε άφθονο χρήμα και σκανδαλώδη εύνοια της τύχης.

    Αν δείτε στον ύπνο σας δέρμα, σημαίνει επιτυχημένες επιχειρήσεις και ευνοϊκές συνθήκες για τους ερωτευμένους.

Εγγραφή στο RSS - πακέτο