Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

κάβος

Αρχική » Tags » κάβος

Ονειροκρίτης κάβος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : κάβος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

παλαμάρι

Αν δείτε σκάφη ή πλοία δεμένα στο μουράγιο με χοντρά παλαμάρια, μην ανησυχείτε διόλου για τις υποθέσεις σας: βρίσκονται όντως σε περίφημο δρόμο.
Αν δείτε ότι κρατάτε στα χέρια σας ή ότι αγοράζετε παλαμάρι, να περιμένετε επιτυχίες και πραγματοποίηση όλων των φιλοδοξιών σας.

Σχετικά όνειρα

  • Το μασούρι συμβολίζει άσχημες και περίεργες καταστάσεις.
    Εάν δείτε στο όνειρό σας ότι τυλίγετε χαρτονομίσματα μασούρι τότε θα βιώσετε κάποιες άσχημες καταστάσεις αλλά θα μπορέσετε να τις ξεπεράσετε.

  • Η παρουσία προσώπου στα όνειρα με καστανά μαλλιά θεωρείται οιωνός έρωτα ή επικείμενου δεσμού.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι φοράτε γυαλιά λόγω κάποιας πάθησης που έχετε στα μάτια τα νέα δεν είναι καλά καθώς είναι βέβαιο ότι κάποιος ετοιμάζετε πολύ σύντομα να σας βλάψει.

    Στην περίπτωση που φοράτε γυαλιά ηλίου πάλι θα βλαφτείτε αλλά αυτή την φορά από τον ίδιο σας τον εαυτό.

  • Το μπαρ στα όνειρα συμβολίζει επιφανειακές σχέσεις.

  • Το να ονειρευτείτε ένα φίλο στην αγχόνη, προλέγει πως σύντομα θα πρέπει ν' αποφασίσετε για επείγοντα πράγματα, ή πως σύντομα θα βρεθείτε μπροστά σε μεγάλη συμφορά.

  • Τόσο στην καθημερινότητά μας όσο και στο όνειρο μία επίσκεψη σε ένα δημόσιο ίδρυμα είναι επώδυνη. Πολύς κόσμος, ουρές και ταλαιπωρία.
    Όλα αυτά υποδηλώνουν μία δυσανασχέτηση.

Εγγραφή στο RSS - κάβος