Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ελληνορωμαική

Αρχική » Tags » ελληνορωμαική

Ονειροκρίτης ελληνορωμαική - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ελληνορωμαική

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

πάλη - παλεύω - παλαιστής

Ονειροκρίτης πάλη - παλεύω - παλαιστής

Αν δείτε στον ύπνο σας ανθρώπους να παλεύουν κι εσείς δεν μετέχετε, τότε κάποια ζοφερά προβλήματα φίλων σας θα σας αγγίξουν και θα λυπηθείτε.

Αν δείτε ότι παλεύετε με άτομο γνωστό ή άγνωστο, να περιμένετε διενέξεις και συγκρούσεις με ανθρώπους του περιβάλλοντος σας.

Σχετικά όνειρα

  • Ένα συμβολικό όνειρο, το άροτρο, είναι συνυφασμένο παραδοσιακά με την σκληρή δουλειά και τις απολαβές των έργων σας.

    Αν είδατε στο όνειρο σας άροτρο, σημαίνει ασυνήθιστη επιτυχία στις επαγγελματικές υποθέσεις σας.

  • Σε αυτό το όνειρο τον ρόλο τον παίζει το μέρος που λαμβάνει χώρα το γλέντι.

    Στην περίπτωση που γίνετε σε γνωστό σε εσάς σπίτι, αυτό σημαίνει ότι υπάρχει ένταση σε κάποιες πολύ κοντινές σας σχέσεις.

  • Η καμηλοπάρδαλη είναι ένα επιβλητικό και πανέμορφο ζώο το οποίο όμως δεν συναντάται στην χώρα μας, οπότε δύσκολα εμφανίζεται στα όνειρα σας.

  • Τα όνειρα με σεξ είναι ίσως από τα πιο συχνά όνειρα που βλέπουμε, για ευνόητους λόγους. Τι σημαίνει όμως όταν βλέπουμε ένα όνειρο με σεξ; Ο ονειροκρίτης έχει διάφορες εξηγήσεις ανάλογα με τον... παρτενέρ μας αλλά και το είδος του σεξ!

  • Για ένα επιχειρηματία που ονειρεύτηκε πως έγινε δεκτή πρόταση του, σημαίνει ότι θα επιτύχει σε κάποια εμπορική συναλλαγή του που μέχρι τώρα φαινόταν καταδικασμένη σε αποτυχία.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ένα άδειο καζάνι είτε παρατημένο είτε βρώμικο,τότε δυστυχώς οι προσπάθειες για ό,τι κάνετε θα αποβούν άκαρπες.
    Αν όμως το καζάνι που δείτε είναι γεμάτο με φαγητό ή γενικά γεμάτο με κάτι, τότε θα έχετε χαρά και πλούσια κέρδη.

Εγγραφή στο RSS - ελληνορωμαική