Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

γατιά

Αρχική » Tags » γατιά

Ονειροκρίτης γατιά - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : γατιά

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

πάνθηρας

Όπως και τα περισσότερα αιλουροειδή, ο πάνθηρας συμβολίζει επικίνδυνους εχθρούς που γυρεύουν να σας βλάψουν.
Αν λοιπόν δείτε στον ύπνο σας πάνθηρα να σας κυνηγάει και να σας αρπάζει, να περιμένετε αποτελεσματική επίθεση των εχθρών σας.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι γράφετε ένα γράμμα σε κάποιον, τότε τα πράγματα που έχετε βάλει σκοπό να πετύχετε, θα επιτευχθούν και μάλιστα πολύ σύντομα.

    Αν δείτε στον ύπνο σας συστημένο γράμμα, είναι σημάδι ότι χρηματικά ζητήματα θα γίνουν αφορμή για να χαλάσουν σχέσεις πολλών χρόνων.

  • Εάν δείτε στο όνειρο σας ότι κυνηγάτε και πολεμάτε τους εχθρούς, τους οποίους κατατροπώνετε στην μάχη, τότε να περιμένετε σίγουρες επιτυχίες και μεγάλη αναγνώριση.

    Εάν όμως σας καταδιώκουν ή χάνετε το πεδίο της μάχης, τότε να περιμένετε αποτυχίες.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας καλοσχηματισμένα γυναικεία οπίσθια που τα θαυμάζετε και σας έλκουν, τότε σας περιμένουν ηδονές και απολαύσεις που θα ικανοποιήσουν στο έπακρο το λάγνο χαρακτήρα.
    Αν δείτε οπίσθια αντρικά, να περιμένετε εξευτελισμούς και ταπεινώσεις.

  • Γενικά οι ήχοι στα όνειρα είναι σπάνιοι.
    Όμως εάν στον ύπνο σας ακούσετε ήχους εξοχής (νερό , κελαηδήματα , κλπ ) τότε θα κάνετε ένα πολύ ευχάριστο ταξίδι με τον σύντροφό σας .

  • Επίσης ένα όνειρο του οποίου η ερμηνεία αλλάζει ανάλογα με τον τρόπο που το βλέπουμε.
    Αν στο όνειρό σας δείτε πως καλλιεργείτε ένα χωράφι γόνιμο και μαλακό, τότε θα πρέπει να περιμένετε γονιμότητα και ανάταση οικονομική και οικογενειακή.

  • Σε αυτό το όνειρο σημασία έχει ο τρόπος που ακούγεται το μουσικό αυτό όργανο και όχι το όργανο αυτό καθεαυτό.
    Επειδή το ακορντεόν είναι ένα όργανο που δεν είναι ούτε πνευστό, ούτε κρουστό, ούτε έγχορδο, έτσι και το όνειρο δεν έχει μία συγκεκριμένη ερμηνεία.

Εγγραφή στο RSS - γατιά