Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ωκεανός

Αρχική » Tags » ωκεανός

Ονειροκρίτης ωκεανός - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ωκεανός

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

φύκια

Ονειροκρίτης φύκια

Η ερμηνεία των φυκών όταν αυτά εμφανίζονται στον ονειρικό μας κόσμο, αλλάζει ανάλογα με τον τρόπο που τα βλέπουμε κυρίως ως προς το πόσο ξερά είναι.

Στην περίπτωση που τα φύκια είναι πολύ ξερά και ειδικά αν μυρίζουν κιόλας, τότε το όνειρο προμηνύει αρρώστια.

πανί - πανιά

Αν ονειρευτείτε ποσότητα πανιών σε τόπια, σύντομα θα κάνετε κάποιο ταξίδι που θα σας ικανοποιήσει.
Αν δείτε πανιά κομμένα σαν κουρέλια, σημαίνει πως θα αναγκαστείτε να αναβάλλετε κάτι σημαντικό που είχατε προγραμματίσει για τις αμέσως επόμενες μέρες.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στο όνειρο σας γλύπτη, είναι προμήνυμα ότι σύντομα η θέση σας θα αλλάξει και από υποδεέστερη θα γίνει πιο διακεκριμένη και προσοδοφόρα.

  • Ο δημοσιογράφος στα όνειρα κατά τον ονειροκρίτη, υποδεικνύει μια κρυφή τάση για μυστικοπάθεια την οποία πιθανόν να έχετε ήδη αντιληφθεί.
    Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε δημοσιογράφος, τότε πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί και επιφυλακτικοί,

  • Ένα όνειρο αυτού του είδους μερικές φορές είναι καλός οιωνός και σημαίνει, ύστερα από απειλητικές καταστάσεις, επιτυχία και πνευματική αναζωογόνηση. Ειδικά αν διανύετε περίοδο στην ζωή σας όπου έχετε άγχος λόγω δύσκολων καταστάσεων που αντιμετωπίζετε.

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι λάβατε μέρος σε κάποιο διαγωνισμό, θα έχετε αργή αλλά σταθερή πρόοδο σε υποθέσεις για τις οποίες έχετε κοπιάσει και περιμένετε να αποδώσουν καρπούς.

  • Αν στο όνειρό σας δείτε ότι χαλαρώνετε ή κοιμάστε σε καναπέ τότε τα νεύρα σας είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση και πρέπει να ηρεμήσετε.
    Αν πάλι κάποιο φιλικό σας πρόσωπο κάθετε στον καναπέ τότε εχθρότητες και διαφωνίες να περιμένετε.

  • Αν στον ύπνο σας δείτε ότι περιπλανιέστε σε όμορφη άγνωστη πόλη, σύντομα θα αναγκαστείτε να αναζητήσετε την τύχη σας σε άλλον επαγγελματικό ή γεωγραφικό χώρο με επιτυχία.

Εγγραφή στο RSS - ωκεανός