Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

περικνημίδες

Αρχική » Tags » περικνημίδες

Ονειροκρίτης περικνημίδες - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : περικνημίδες

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

πανοπλία

Αν δεν είστε άτομο δεδηλωμένα φαντασιόπληκτο ή δον κιχωτικό και δείτε στον ύπνο σας ότι επισκέπτεστε μια αίθουσα που έχει πανοπλίες ή ότι βρίσκεστε σε ένα χώρο με αρματωμένους ιππότες, να περιμένετε μια δυσάρεστη στροφή στη συμπεριφορά των άλλων απέναντι σας που θα οφείλεται στις παραλείψεις και

Σχετικά όνειρα

  • Όπως όλα τα όνειρα όπου το κυρίως χαρακτηριστικό τους είναι το άλογο (εφόσον το όνειρο δεν αποτελεί εφιάλτη ή μας αφήνει κακή αίσθηση) η επέλαση του ιππικού στα όνειρα μας είναι ένα πολύ θετικό σημάδι το οποίο σηματοδοτεί την ευημερία και την ευδαιμονία.

  • Αν εμφανιστεί στον ύπνο σας η Παναγία υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αν είστε χριστιανός να έχετε επηρεαστεί από τις σκέψεις σας γύρω από αυτό.

    Σε αυτή την περίπτωση το όνειρό σας δεν μπορεί να ερμηνευτεί προφητικά.

  • Το χάος θα λέγαμε περισσότερο ότι είναι μια κατάσταση διαταραχής και ως επί το πλείστον αναφερόμαστε στην αίσθηση που έχουμε ότι τα πράγματα είναι πολύ μπερδεμένα και δυσκολευόμαστε να βρούμε άκρη.

  • Ο ήχος του κουδουνιού της πόρτας, ερμηνεύεται συνήθως ως προμήνυμα για τσακωμούς και μπελάδες.

    Ίσως δεχτείτε επισκέψεις που θα σας ανακατέψουν σε ιστορίες άσχημες και σε συκοφαντίες.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας πως βρεθήκατε σε έναν σκοτεινό θάλαμο και στενό, αυτό σημαίνει πως σας περιμένουν λύπες, και πολλές στενοχώριες.

  • Το θερμοκήπιο στα όνειρα θεωρείται καλός οιωνός με κάποιες εξαιρέσεις που θα αναλύσουμε παρακάτω.
    Έτσι αν δείτε θερμοκήπιο, να περιμένετε πλούτο και τεράστιες επιτυχίες καθώς οι κόποι σας θα αποδώσουν επιτυχώς.

Εγγραφή στο RSS - περικνημίδες