Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

περίγελος

Αρχική » Tags » περίγελος

Ονειροκρίτης περίγελος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : περίγελος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

περίγελος (γέλιο)

Αν, στο όνειρο σας, είδατε ότι έχετε γίνει ο περίγελως του κόσμου ,είτε υπήρχε λόγος είτε οχι, μην ανυσηχείτε!
Ο περίγυρος σας , σας φθονεί για την ακεραιότητα που διαθέτετε ώς άτομο και τις επιτυχίες σας οι οποίες είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς.

Σχετικά όνειρα

  • Αν ονειρευτείτε απαλό αέρα να σας φυσάει, σημαίνει ότι θα αποκτήσετε μεγάλη περιουσία, δημιουργημένη με στερήσεις και κόπους.

    Αν ονειρευτείτε πως ακούγατε αέρα να σφυρίζει, είναι προμήνυμα οι αποξενωθείτε από κάποιον που διάγει άνομο και ανούσιο βίο.

  • Το λιβάδι κατά κάποιο τρόπο συμβολίζει τη ζωή, όπως και ο δρόμος ή το μονοπάτι.

    Ένα καταπράσινο λιβάδι ή γεμάτο λουλούδια, προμηνύει επιτυχίες και γενικά στιγμές που θα βιώσετε γεμάτες θετικά συναισθήματα.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι βρίσκεστε σε κάποιο μαγειρείο και παρακολουθείτε τις εργασίες του μάγειρα και των βοηθών του, θα συκοφαντηθείτε από ανθρώπους που απεργάζονται την καταστροφή σας. Μην αφήσετε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις να σας φορτώσουν υπερβολικά.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι εξασκείστε σε κάποιο άθλημα άλματος, ασχέτως από το αν οι προσπάθειες σας είναι επιτυχείς ή όχι, θα έχετε κατά τον ονειροκρίτη αναγνώριση και σταθερή πρόοδο στη ζωή σας.
    Το ίδιο ισχύει και για την περίπτωση που βλέπετε ότι υπερπηδάτε κάποιο εμπόδιο.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας πως βρεθήκατε σε έναν σκοτεινό θάλαμο και στενό, αυτό σημαίνει πως σας περιμένουν λύπες, και πολλές στενοχώριες.

  • Αν δείτε σε όνειρο σας τον Αδάμ και την Εύα, σημαίνει ότι κάποιο τυχαίο γεγονός θα σας στερήσει την ελπίδα της επιτυχίας στις δουλειές σας.

Εγγραφή στο RSS - περίγελος