Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

πηδώ

Αρχική » Tags » πηδώ

Ονειροκρίτης πηδώ - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : πηδώ

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

πήδημα - πηδώ

Αν δείτε στον ύπνο σας ότι εξασκείστε σε κάποιο άθλημα άλματος, ασχέτως από το αν οι προσπάθειες σας είναι επιτυχείς ή όχι, θα έχετε κατά τον ονειροκρίτη αναγνώριση και σταθερή πρόοδο στη ζωή σας.
Το ίδιο ισχύει και για την περίπτωση που βλέπετε ότι υπερπηδάτε κάποιο εμπόδιο.

Σχετικά όνειρα

  • Η κλασική ερμηνεία του ονείρου αυτού, παραπέμπει σε συζυγικές και ερωτικές απιστίες.

    Επίσης το όνειρο αυτό ίσως υποδεικνύει, προσωπικούς φόβους, άγχος και υποψίες που έχετε και γενικά ανήκει στην κατηγορία με τους συνηθισμένους - επαναλαμβανόμενους εφιάλτες.

  • Το να ονειρευτείτε το γιο σας, αν έχετε, πως είναι όμορφος και αφοσιωμένος στο καθήκον, σημαίνει ότι θα σας δώσει μεγάλη ικανοποίηση και ο ίδιος θα ανεβεί σε υψηλά αξιώματα.

  • Το κλάμα και τα δάκρυα στα όνειρα συνήθως έχει αντίθετη έννοια και θεωρείτε παραδοσιακά ως προάγγελος χαράς και ευημερίας.

    Όσο περισσότερο το κλάμα και τα δάκρυα που χύνετε και όσο πιο ακράτητα κλαίτε τόσο μεγαλύτερη η χαρά, οι επιτυχίες και οι απολαβές που θα πάρετε.

  • Η παρουσία του αιματίτη στα όνειρα, έχει παρόμοια σημασία με το αίμα - λόγω χρώματος - και σημαίνει γρήγορες εξελίξεις.

  • Το μύδι συμβολίζει έντονες και ανεπανάληπτες ερωτικές συγκινήσεις.

    Εάν λοιπόν δείτε μύδια ανοιχτά ή ζωντανά ή εσείς μαζεύετε μύδια τότε να περιμένετε έντονες ερωτικές εμπειρίες εκείνη την περίοδο.

  • Αν δείτε σε όνειρο, χελιδόνια να παίζουν - πετούν στον ουρανό , θα έχετε ευχάριστες ειδήσεις.
    Αν πιάσατε ένα χελιδόνι, θα έχετε την επιτυχία που επιθυμείτε σε συναισθηματικό επίπεδο.
    Τέλος, αν δείτε ότι χελιδόνια έχτισαν φωλιά στο σπίτι σας, θα έχετε πλούτη και τιμές στο μέλλον.

Εγγραφή στο RSS - πηδώ