Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ξερότοπος

Αρχική » Tags » ξερότοπος

Ονειροκρίτης ξερότοπος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ξερότοπος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

ξερότοπος

Η εμφάνιση του ξερότοπου στον ονειρικό μας κόσμο, είναι πολύ συνηθισμένη η ερμηνεία του είναι αρνητική.
Στην περίπτωση που δούμε ξηρά και άγονα μέρη στο όνειρό μας σύντομα θα πρέπει να περιμένουμε αποτυχίες και θλίψη που θα μας καταβάλουν.

ξερονήσι

Το ξερό νησί στο όνειρό μας είναι ένα όνειρο που δεν απέχει καθόλου από την ερμηνεία του ξερότοπου, δηλαδή αποτελεί έναν κακό οιωνό με αποτυχίες και στεναχώρια, μόνο που πιο συγκεκριμένα το όνειρο αυτό προμηνύει συνήθως πολύ και βαθιά μοναξιά.

ξερότοπος

Αν στον ύπνο μας δούμε ότι βρισκόμαστε σε έναν ξερότοπο άγονο και αφιλόξενο, δεν θα πρέπει να περιμένουμε ευχάριστες αλλαγές στη ζωή μας, καθώς τα όνειρα με τέτοιο περιεχόμενο προμηνύουν συνήθως αποτυχίες σε όλους τους τομείς και στενοχώριες.

Σχετικά όνειρα

  • Το παγούρι, γενικά σαν ονειρικό σύμβολο, ερμηνεύεται όπως και όλα τα υπόλοιπα δοχεία.
    Αν είναι γεμάτο με νερό ή άλλο υγρό, και ιδίως αν πίνετε από αυτό, θα σημειώσετε επιτυχίες σε όλους τους τομείς.
    Αν είναι άδειο, προετοιμαστείτε για μια περίοδο «ισχνών αγελάδων» και αποτυχιών.

  • Αν βλέπετε ένα τραπέζι που είναι γεμάτο φαγητό, αυτό μπορεί να συμβολίζει την ικανοποίηση των αναγκών σας, την ευημερία και την ικανότητά σας να απολαμβάνετε τα καλά πράγματα της ζωής.

  • Η μεγάλη και έντονη λάμψη στα όνειρά μας η οποία δε μας καίει και δε μας απειλεί συμβολίζει μία περίοδο δημιουργίας και δυναμισμού στην οποία θα βρεθείτε και θα σας οδηγήσει σε επιτυχία και αναγνώριση.

  • Εάν στον ύπνο σας λοιπόν δείτε μια ανωμαλία οποιασδήποτε μορφής στο δέρμα σας τότε να περιμένετε στεναχώρια και δυσκολίες σε μα περίοδο γεμάτη απογοητεύσεις.

    Αν στο όνειρο είδατε ότι είχε μαυρίσει η επιδερμίδα σας, θα πάρετε άσχημα νέα.

  • Τα κεραμίδια στα όνειρα συμβολίζουν τις εύθραυστες, επιφανειακές “φιλίες” και συναναστροφές που συχνά πυκνά υποκινούνται από το συμφέρον.
    Αν δείτε λοιπόν κεραμίδια τα οποία να είναι σε καλή κατάσταση, σημαίνει ότι έχετε γνώσης αυτών και ξέρετε πολύ καλά που πατάτε και που βρίσκεστε.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι δίνεται λεφτά σε ένα ζητιάνο, κάτι στο προσεχές μέλλον δεν θα πάει όσο καλά όσο περιμένατε.
    Αν όμως δείτε στο όνειρό σας ότι είστε ζητιάνος, ή αν απλά δείτε κάποιον να ζητιανεύει, το όνειρό σας είναι οιωνός καλής τύχης και μεγάλης ευτυχίας.

Εγγραφή στο RSS - ξερότοπος